USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Москві святкують День Незалежності України

24 Серпня 2015 17:07
У Москві святкують День Незалежності України. Зокрема, під час виконання гімну України на території українського посольства урочисто піднято жовто-блакитний прапор.

Посли поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в Москві біля готелю «Україна», - повідомляє УНІАН.

Вранці українські дипломати провели святкове зібрання. У своїх виступах дипломати відзначили ключовий внесок українських військовослужбовців у боротьбу за незалежність України та вшанували пам'ять загиблих у боях з агресором на Донбасі хвилиною мовчання.

Потім представники українського дипломатичного корпусу та члени родин, більшість з яких були вдягнуті у вишиванки, поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченка у Москві біля готелю «Україна».

Крім того, сьогодні о 19.00 за київським часом у Культурному центрі України на Арбаті відбудеться зустріч співвітчизників з нагоди Дня Незалежності України.

Як повідомили у Раді «Українців Москви», під час зустрічі звучатимуть поздоровлення від президента України Петра Порошенка, вітальні слова від Посольства України, відбудеться концерт.

Своєю чергою, у вітанні української громади Москви наголошується: «Україна довго виборювала цей День і продовжує захищати своє історичне право бути вільним народом. Пророчі слова «Борітеся! Поборете!» будуть реально втілені в буття України. Ми завжди будемо з Україною, і Україна буде з нами!».

Фото УНН:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Серпня 2015 17:25
Пишите, конкретнее. Из мухи слона не лепите !
Галинка до аноніма Показати IP 24 Серпня 2015 19:04
Анонім диванний . що може бути конкретніше...? Є держава . є традиції . є національна свідомість. є посольство - територія УКРАЇНИ!!!!Але мухи це не зрозуміють.. Орли мух НЕ ЛОВЛЯТЬ !!!!
Муха до Галинка до аноніма Показати IP 24 Серпня 2015 23:13
"У Москві святкують День Незалежності України" - У Москві чи в посольстві України (яке немає різниці де знаходиться)? Та взагалі, що ж ви пишете про країну-агресора? А як же ігнор?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus