USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У прес-службі волинського нардепа не згодні зі звинуваченнями

8 Жовтня 2014 12:29
Поїздки в райони області, де мешканцям виборчих округів розповідають про те, що не дивлячись на, буцімто, проукраїнську позицію депутатів, ті голосували за диктаторські закони 16 січня, організовують активісти на Волині.
Так, нещодавно мав місце місце інцидент: минула поїздка в село Гаразджа закінчилась для дівчат-волотентерок шоком (в той же день, 3 жовтня, відбулася акція руху «ЧЕСНО», коли активісти завітали до нардепів, які голосували за закони 16 січня). Тоді група чоловіків всіляко перешкоджала їх діяльності, залякувала, а згодом взагалі відібрала скриньку з коштами, які пожертвували місцеві на АТО.

Натомість, цю інформацію спростовують у прес-службі народного депутата Сергія Мартиняка, яка мала безпосередній стосунок до інциденту. На думку представників служби, інформація подана однобоко та не відтворює реальних подій.

"Революція Гідності в Україні відбулась, але методи та брудні передвиборчі технології нікуди не зникли. Прикро, що від таких методів політичної агітації не відмовились представники громадських організацій, які сповідували ідеї Майдану, та зараз під цими гаслами продовжують свою діяльність", - пишуть у листі спростуванні представники прес-служби Сергія Мартиняка.

Після публічного зізнання представника громадської організації «Майдан Волині» Леоніда Приходи про бізнесмена з села Боратин, який «радо допомагає» активістам реалізовувати антипропагандистську роботу на окрузі, де балатується в народні депутати Сергій Мартиняк, громадські діячі продовжують агітаційну роботу, хоча вона, зі слів прес-служби нардепа, суперечить виборчому законодавству.


Нагадаємо, у п’ятницю у селі Гаразджа група активісток поширювала листівки, в яких була опублікована інформація про кандидата в народні депутати Сергія Мартиняка. Поруч із прізвищем нардепа на листівках без вихідних даних використовували фото чотирьох Героїв Небесної сотні – Едуарда Гриневича, Василя Мойсея, Сергія Байдовського, Івана Тарасюка та зазначалось буцімто депутат «своїми діями спричинив загибель кращих синів України».

"Стверджувати, що інформація про голосування за закони 16 січня Сергієм Мартиняком, яка поширюється окремими громадськими діячами – неправдива, нам дозволяє стенограма із засідання Верховної Ради та відео із пленарного засідання Верховної Ради України за 16 січня 2014 року. Проаналізувавши ці документи, стане зрозуміло - закони, проголосовані більшістю, прийняті лише завдяки голосуванню «руками» та підтримкою регіоналів і комуністів, які у сумі дали 235 голосів «за» (203 голоси – ПР, 32 - КПУ)", - стверджують в прес-службі.

Щодо інциденту, який трапився у селі Гаразджа, де працювали антиагітатори, в міліцію повідомив юнак, який нібито випадково став свідком такого роду агітації. Зі слів юнака, його обурив зміст листівок, тому він зателефонував до міліції.

Дівчата, які роздавали антиагітки, зокрема, розповіли, що невідомі чоловіки відібрали у них скриньки з грошима, хоча окрім листівок (переконують у прес-службі Мартиняка) на місці події нічого не було, а свідками цього є правоохоронці, які проводили слідчі дії в селі Гаразджа.

"Ми розуміємо, що ця виборча кампанія буде дуже короткою і брудною. Тому вже зараз проти лідерів громадської думки на округах запускають багато негативної інформації. Це типові для окремих кандидатів технології «чорного» піару", - резюмують у прес-службі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
звл Показати IP 8 Жовтня 2014 12:43
тормози....покажіть наступне фото де він уєе підняв руку)
))) до звл Показати IP 8 Жовтня 2014 14:01
они в своем мире.
222 до звл Показати IP 8 Жовтня 2014 21:03
Мартиняк у свої 44 рокі немає не жінки не дітей , він не знає що таке сімейні ціності ! Яку країну він може створити! У нього погоняза грошима!
рша Показати IP 8 Жовтня 2014 12:46
шановні журналісти це фото нічого не означає, я можу надіслати фото де він дійсно підіймає руку, а даного роду стаття є просто замовленою
SS до рша Показати IP 8 Жовтня 2014 13:04
Пришліть фото, де він піднімає руку. Якщо ж у вас його немає - не меліть даремно язиком
123 до SS Показати IP 8 Жовтня 2014 13:22
Цей фотомонтаж нехай Мартиняк в цирку показує! Підпис він теж не ставив ! Гоолсував гни*да! Будеш відповідати!
SS до 123 Показати IP 8 Жовтня 2014 22:00
Гнида у нас по ходу ти. Так, і підпис не ставив. Маєш його підпис на протоколі - шли теж
123 до SS Показати IP 8 Жовтня 2014 22:23
слухай сюди уважно вам злодіям і вбивцям доказувати ніхто не буде ! Усі чудово знають хто ви ! І розплата не загорами !
праця до SS Показати IP 8 Жовтня 2014 22:27
Що ти тут доказуєш? Спитай у любої людини про них і тобі все стане зрозуміло я думаю що ти і так розумієш тільки гроші тобі платять за те що ти Мартиняка білим і пушистим робиш!
111111 Показати IP 8 Жовтня 2014 13:14
нічо він не голосував , а зараз у фотошопі можна зробити шо хочеш
Знайка Показати IP 8 Жовтня 2014 14:29
Подібне фото є на УНІАНі, вони теж там у день голосування фотошопом займались?? Пошукайте в інеті не лінуйтесь! І не кажіть дурні, з цими фактами легко суд виграти за наклеп!! Тому тримайте язик за зубами
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2014 14:36
http://p-p.com.ua/articles/56662/
василь Показати IP 8 Жовтня 2014 19:38
А 30 мільйонів у Західінкомбанку це теж фотошоп,,,Бабуся своіх 10000 тисяч не дочекалась ПРОСНІТЬСЯ люди гоніть цю нечисть з УКРАІНИ.
Горохів Показати IP 8 Жовтня 2014 20:43
Яке щастя, Прихода знайшовся!!!!! давненько не чули кому він знов продався! де б не робити, аби не робити !!!
скептик Показати IP 8 Жовтня 2014 21:19
Незнаю, почему вы говорите, что зто было в Гараздже, когда я видел весь этот кипиш в с. Пиддубцы.
Рукацейка Показати IP 8 Жовтня 2014 22:31
Раз Боратин дав БАБКИ значить чорний піар з Боратина.Рукацейка заручилась підримкою аграріїв-Москвічів,Никонюків за якими одна установа плаче.Юра краще прьянікі печи,а не в політику грайся,районом накерував,що ще сміються люди, то після виборів будеш чухати одне місце і думати:"якого парня опустили і за шо,а я так стттарався всім сппподобатись".
Боратин до Рукацейка Показати IP 8 Жовтня 2014 23:00
С твоєю інформацією тількі казкі писати!)) А керівник він був і є хороший і розумний ! А хто Демчук з Волошенюком кращі злодюгі були так вони і читати і рахувати до цих пір не вміють ! Демчук алкаш ! Волошенюк психічно хворий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus