USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Росії помиляються щодо проросійської позиції Трампа, - дипломат

11 Листопада 2016 08:11
У Росії помиляються щодо проросійської позиції новообраного президента США Дональда Трампа.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" заявив посол України у США Валерій Чалий, - передає ТСН.

"Якщо Росія буде чекати, поки Трамп прийде в офіс і змінить зовнішню політику… Як ми побачили, що там всі аплодують. Таке враження, що вся Росія голосує за Трампа. Я думаю, там помиляються стосовно інститутів тут, у Сполучених Штатах, і позиції самого Трампа", - сказав посол.

Раніше Чалий заявляв, що керівні посади міністра оборони, державного секретаря, головного радника зовнішньої політики і безпеки США можуть отримати знайомі для Києва люди.
ЧИТАТИ ЩЕ: П'ЯТЬ ПРИЧИН, ЧОМУ ТРАМП ЗДОБУВ ПЕРЕМОГУ
Аналогічна думка і у колишнього глави Служби зовнішньої розвідки України Миколи Маломужа. У коментарі інтернет-виданню Гордон він повідомив, що під час зустрічі з українською делегацією Трамп запевнив, що є другом України. Новий господар Білого дому орієнтований, в першу чергу, на інтереси своєї країни. Він не такий монстр, як його малюють ЗМІ, зазначив екс-розвідник. У нього була нестандартна передвиборча кампанія, яку далеко не всі однозначно сприйняли в Республіканській партії, були навіть відмови відомих республіканців від підтримки цього кандидата. Але, незважаючи на іноді діаметрально протилежні заяви, Трамп був і залишається прагматиком, він чітко орієнтований на інтереси Сполучених Штатів і знає, як організувати роботу своєї команди.

Маломуж також нагадав, що раніше Трамп обіцяв колишньому постійному представникові України в ООН Юрію Сергєєву, що підтримує Україну.

Нагадаємо, вибори президента США відбулися 8 листопада. Трампа обрали 45-м президентом Сполучених Штатів Америки. За його кандидатуру проголосувало 48,1% виборців. Виборці віддали достроково за республіканця 276 голосів. Демократка Хілларі Клінтон набрала 47,2% і 218 голосів вибірників. Трамп переміг у Флориді, Техасі, Оклахомі, Луїзіані, Міссісіпі, Алабамі, Джорджії, Канзасі, Арканзасі, північна Кароліна, Теннесі, Південній Кароліні, Західній Вірджинії, Міссурі, Кентуккі, Небрасці, Вайомінгу, Північній Дакоті, Індіані, Айові, Огайо, Айдахо, Північній Дакоті, на Алясці, Монтані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 11 Листопада 2016 09:49
Не тіште себе ілюзіями...
Анатоль_ Показати IP 11 Листопада 2016 10:30
Як люди кажуть-дурень думкою багатіє
Анонім Показати IP 11 Листопада 2016 10:54
Что это за позиция такая, подобострастное заглядывание в рот великим мира сего? Ждут подачек. Прекратите воровать, займитесь Родиной, наконец. Вкладывайте в экономику своей страны, "розбудовуйте"!, как все вы любите говорить. А- то повыводили капиталы, "сдачу" оставили дома наличкой, и ждут, затаив дыхание в сторону США, когда ещё дадут? Вор на воре сидит и с помощью СМИ в людях такой же менталитет воспитывают. Создали дымовую завесу из вышиванок, сине-жёлтых заборов, гимнов, СКАКУНЫ, и думают, что никто теперь не поймёт, чем они НА САМОМ ДЕЛЕ ЗАНИМАЮТСЯ.
Волинянин Показати IP 11 Листопада 2016 19:09
И маргиналом Аваков не называл

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus