USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У середу ВР голосуватиме за відставку Гончарука, – ЗМІ

29 Лютого 2020 14:45
На позачерговому засіданні Верховної Ради у середу депутати, скоріше за все, будуть голосувати за відставку прем’єра Олексія Гончарука.

Про це пише «Українська правда» із посиланням на співрозмовника в Офісі президента.

За словами джерела, на 99% на засіданні відбуватиметься голосування за відставку прем’єра.

Співрозмовник зазначив, що голосів за його відставку вистачає. Оскільки була проблема з наявністю голосів за нового прем’єра, в.о. глави Кабміну можуть призначити віцепрем’єра Дениса Шмигаля.

За даними джерела УП, у п’ятницю відбулася зустріч Гончарука із президентом Володимиром Зеленським, де президент дорікав прем’єру за незадовільну роботу Кабміну.

Зокрема, зауваження стосувалися падіння економіки і промвиробництва, медичної реформи, ситуації з коронавірусом та платіжок за комунальні послуги.

Гончарук, своєю чергою, нібито визнав недопрацювання Кабміну і виділив тільки трьох міністрів, до яких у нього немає зауважень, зокрема міністра юстиції Дениса Малюську.

Прем’єр також зазначив, що приймає волю президента.

Водночас джерела УП повідомляють, що Гончарук не писав нову заяву про відставку, як про це повідомляли деякі ЗМІ.

28 лютого президент Володимир Зеленський скерував голові парламенту Дмитру Разумкову листа з вимогою скликати позачергове засідання парламенту, на якому можуть розглянути питання щодо уряду. Верховна Рада збереться о 16 годині 4 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Так то воно так ! Показати IP 29 Лютого 2020 16:56
Та суть зовсім не в Гончаруку ! Показавши свою неспроможність - тим самим дав зрозуміти світові, що і всі з ним практично такі самі !
Остап до Так то воно так ! Показати IP 29 Лютого 2020 17:02
Так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus