USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Верховній Раді не поспішають міняти Конституцію до зразка 2004 року

17 Лютого 2014 13:00
Жодного документа про повернення до Конституції 2004 року в парламенті не зареєстровано, заявляє голова українського парламенту Володимир Рибак.

«На сьогодні є три варіанти змін до Основного закону, які різняться концептуально. Проте жодного узгодженого проекту у Верховній Раді на даний час не зареєстровано», – сказав Рибак на засіданні погоджувальної ради парламенту.

За його словами, постає питання, що далі робити Верховній Раді: «продовжувати консультації чи переходити виключно до розгляду питань, передбачених сесією Верховної Ради, чи зупинитися на поєднанні обох напрямків роботи, щоб потроху рухатися вперед», - повідомляє Радіо Свобода.

Як заявив Рибак, завтра можна буде створити спеціальну комісію, яка працюватиме над підготовкою погодженого проекту змін до Конституції і до якої увійдуть представники всіх фракцій.

Опозиція вимагає від парламенту повернення до Основного закону в редакції 2004 року. Завтра протестувальники мають намір пікетувати будівлю Верховної Ради з вимогою підтримати конституційні зміни.



Ще Володимир Рибак розповів, що апарат ВРУ не реєстрував конституційний акт опозиції у зв’язку з вимогами Регламенту. За словами спікера парламенту, у понеділок опозиція перереєструвала цей акт як постанову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕЛУЧАНИН Показати IP 17 Лютого 2014 15:56
СЬОГОДНІ мова не йде про внесеня змін до Конституції. йдеться про дезавуювання незаконного рішення Конституційного суду , яким надано президенту України додаткових владних повноважень.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus