USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі переформують виконком?

3 Лютого 2014 08:00
Трьох з одинадцяти членів Володимир-Волинського виконавчого комітету хочуть замінити на представників із опозиції та громадськості. Про це 2 лютого 2014 року під час розширеного засідання ВО «Майдан» заявив депутат Володимир-Волинської міської ради Василь Сусік.

Такі дії депутат пояснив волею громади, котра не хоче у складі виконавчого комітету бачити представників Партії регіонів та силових структур. Попередньо планується винести на найближче засідання сесії міської ради висловлення недовіри трьом членам виконавчого комітету: Олександру Никитюку – екс-начальнику Володимир-Волинського міськвідділу міліції, Андрію Віщику – начальнику міжрайонного відділу Управління СБУ у Волинській області та Олегу Борбелюку – директор ТзОВ “Гербор – холдинг”, депутату обласної ради від Партії регіонів.

«Два силовики і так мають право прийти на засідання виконкому, споглядати та слухати все, що там відбувається. Пан Борбелюк, який є водночас і депутатом Волинської обласної ради, згідно з офіційними даними, оприлюдненими у ЗМІ, відвідав лише 20% сесій обласної ради. Досить рідко він буває на сесіях міської ради, аналогічно і на засіданнях виконавчого комітету», - зазначив Василь Сусік.

Утім, чи вистачить голосів переформувати виконавчий комітет зі стовідсотковою впевненістю сказати не можна. Оскільки на останній сесії міської ради 28 січня не вистачило голосів, щоб навіть внести це питання у порядок денний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
З Княжого Показати IP 3 Лютого 2014 14:34
Добре, що виженуть цього рига Белю. Вона так вчора злякалося, що коли автомайдан приїхав, то в підвал втекло))
......болота Показати IP 3 Лютого 2014 22:17
Ха ха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus