USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Волиньраді вимагають повернення волинського «Беркуту»

20 Лютого 2014 20:30
Депутати підтримали проект рішення про повернення з Києва особового складу роти особливого призначення «Беркут».

Це відбулося під час 23-ї позачергової сесії облради 20 лютого.

Депутати також вимагають недопущення направлення у Київ військовослужбовців військової частини 1141 (32 окремий батальйон внутрішніх військ МВС України).

Як повідомив депутат Сергій Слабенко, відбиток відповідальності за пролиту у Києві кров лягає і на депутатів фракції Партії регіонів, які впродовж двох місяців зривали сесії облради, таким чином, рада не мала змоги вчасно висловити свою позицію. На думку депутата, повернення бійців залежить від кожної посадової особи, яка працює в МВС.

«Волинь чекає вас, хлопці», - завершив виступ Сергій Слабенко, адресуючи свої слова волинським бійцям «Беркуту».

Депутат Олександр Свирида запропонував доручити керівництву облради спільно з керівництвом МВС здійснювати щоденний облік особового складу працівників правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Шантаж депутатів обл Показати IP 20 Лютого 2014 20:37
Гузь-41 голос (мінімум від потрібного)....навіть Пирожик і то більше "набрав" - 46. Оце точно ГАНЬБА!!! Гузьониш залякав депутатів погромами і шантажем. Люди гинуть на Майдані, а хтось коронується!!! Циніки! і нічим не відрізняються від ПР....на крові приходять до влади.... Люди схаменіться!!!! Не виводьте дегенератів на трони!!! Як люди, які ніде не працювали можуть управляти розвитком цілої області....особливо в такий важкий період!!!! Радує лише одне, що до 2015 року (чергові вибори) лишилось небагато!!! Хоча і за рік я впевненний, що вони "начудять"!!! Цікаво, чи готові ми, ті що стояли на Майдані, вийти і вимагати від них заяв на звільнення, щоб змінити на більш достойних кандидатів...хоча в облраді я таких не бачу, але ці це просто "плювок" в обличчя усім нам!
Вас Показати IP 20 Лютого 2014 21:19
Діма Беляєв ти з народом?
шок Показати IP 20 Лютого 2014 21:39
Під шумок , в облраді дерибанять Журавицьку землю , яка належить державі.(130га)Вже отримано 72 свідоцтва з 95.Люди , рятуйте Волинь.Перевірте всіх депутатів.
СУД Показати IP 20 Лютого 2014 23:32
Чекаєм ! Дуже чекаєм!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus