USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Волиньраді змінили голову бюджетної комісії

12 Жовтня 2016 15:31
Замість Людмили Кирди постійну комісію обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики очолить Андрій Турак.

Про це йшлося під час 8 сесії Волинської обласної ради 12 жовтня.

Депутати розглянули проект рішення про внесення змін до складу постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, який підготував депутат Василь Столяр.

Раніше під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю і корупцією депутат повідомляв, що Людмила Кирда не має морального та етичного права обіймати посаду голови бюджетної комісії, оскільки неналежно виконує свої обов’язки та перешкоджає вирішенню питань, які важливі для волинської громади, зокрема, здійснює тиск на депутатів та виступає проти КП «Волиньприродресурс», що повинно стати бюджетоутворюючим підприємством Волині.

Під час сесії депутати підтримали проект рішення щодо зміни голови комісії.

Столяра, це рішення викликане тим, що Людмила Кирда на посаді голови комісії неналежно виконує свої обов’язки та перешкоджає вирішенню питань, які важливі для волинської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Волинянка Показати IP 12 Жовтня 2016 17:56
Добре, що, звільнили...
пора Показати IP 12 Жовтня 2016 21:54
Пора внуків виховувати.Де дорога молодим???
123 Показати IP 13 Жовтня 2016 11:40
Ну да Тураку вже давним давно треба на політичній пенсіі бути і не висовуватись.Гнусний тип.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus