USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Штурм Запорізької ОДА: світлошумові гранати, уже троє постраждалих

26 Січня 2014 15:28
Активісти запорізького Майдану сьогодні, 26 січня, о 14.00 почали штурм Запорізької обласної державної адміністрації. Активісти кидають каміння у міліціонерів, а силовики відповідають світлошумовими і газовими гранатами. Про це повідомляє «УНІАН».

На площі біля ОДА присутні близько 10 тисяч осіб, - повідомляє місцевий сайт «061».

Запорізькі активісти почали атаку після того, як голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко вийшов до мітингувальників і заявив, що він не має наміру знімати з себе повноваження губернатора і виходити з Партії регіонів.

В 14.15 штурм будівлі призупинився і почалися переговори між активістами і силовиками.

О 14.45 штурм обладміністрації в Запоріжжі відновився

«Тітушки» з другого поверху почали жбурляти в людей каміння, протестувальники відповіли градом каменів. Крім того, «тітушки» зсередини розбили вікна і почали барикадувати перший поверх.

Згідно з попередніми даними активістів, від гранат, які використовували силовики у відповідь на активні дії протестувальників, постраждало три людини, в основному травмовані ноги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 27 Січня 2014 00:29
Пектушенко заслуговує на повагу! Не те що ті всі *****, пристосовуються до всього в залежності від ситуації. А наші циркачі взагалі ... Змусили Клімчука написати заяву (хоча вона і не має ніякогї юридичної сили), а потім почали кричати "Молодець!", "Климчук з нами!". Видно сильно змерзли. Ну і що далі? Все ламати... А що, всі хочуть загинути і стати героями? Чи може хоч хтось до кінця не відмерзший, думає що це треба буде відбудовувати і на це треба чималі гроші яких і зараз немає? А відносно крові ... Люди, яких гвалтують, вбивають, просто забивають до смерті на вулицях країни до "пролилася кров" не належать і не належали? Тільки належать ті хто порушив всі закони, які діють в державі? Влада порушує одні закони, ті хто майданує - інші. Ніхто з них не є кращим один за одного! Якщо хоч за гроші продавалися, то тут взагалі вже просто здали державу? Хотілося б сказати ганьба, але за останні роки це слово кричать тільки тим хто заслуговує зворотнього відношення. Все, померла в Україні ... А скоро й країна, якщо розум не поставить мізки на коліна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus