USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Януковича обіцяють звільнення й у регіонах

1 Червня 2011 18:22
В адміністрації президента України не виключають подальших кадрових змін у регіонах.
Про це на брифінгу сказав начальник головного управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації президента Євген Онопрієнко, пише Gazeta.ua.
За його словами, ці звільнення будуть стосуватися тих посадових осіб, яких призначає президент.
«Президент буде визначатися», - підсумував чиновник.
1 червня президент України Віктор Янукович звільнив Віктора Тихонова з посади віце-прем'єра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
Янукович також звільнив першого заступника міністра регіонального розвитку і, будівництва та житлово-комунального господарства Юрія Хіврича.
Крім того, звільнений голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов.
Ці звільнення відбулися після розширеного засідання Кабміну за участю президента України, на якому обговорювалася ситуація в житлово-комунальній сфері.
Прем'єр-міністр Микола Азаров запропонував президенту ухвалити кадрові рішення стосовно деяких глав областей і керівництва Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства у зв'язку з незадовільною ситуацією в житлово-комунальній сфері, що склалася в регіонах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Іванович Показати IP 2 Червня 2011 12:36
Треба звільнити Башкаленко О.К. Послухаєшь як він веде себе на нарадах, то соромно стає за людей які працюють в органах влади не другий рік. Це не чиновник, а якийсь директор фермерського підприємства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus