USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Клімчука вирішили не розповідати депутату Волиньради про борги

8 Травня 2013 13:26
Депутату Волиньради Ігорю Гузю не надали інформацію про заборгованість молокопереробних заводів перед людьми за здане молоко із посиланням на «комерційну таємницю».

Про це повідомляють на сайті Волинської облради.
Насамперед, Ігоря Гузя цікавила інформація про суму заборгованості ПАТ «Рожищенський сирзавод», ПрАТ «Ратнівський молокозавод» та ПАТ «Ковельмолоко».

«Оскільки інформація щодо заборгованості за здане молоко є комерційною таємницею господарюючих суб'єктів, обласна державна адміністрація її надати не має законних підстав», - йшлося у наданій в ОДА відповіді на запит обранця громади, яке він оприлюднив під час сесії облради 10 квітня.

«Разом з тим повідомляємо, що правовідносини пов'язані з суб'єктами господарювання (молокопереробні заводи) і здавачами молока (фізичні особи) є цивільно-правовими. А тому будь-які спори щодо їх виконання вирішуються шляхом переговорів між сторонами або в судовому порядку», - повідомили у листі, який підписав заступник голови ОДА Станіслав Ющик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus