USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Локачах встановили прапор Євросоюзу. ФОТО

26 Листопада 2013 17:31
Локачинській райраді на Волині одностайно підтримали євроінтеграційний вибір України та піднімають прапор ЄС.

Так, 26 листопада 2013 року відбулася 21-ша позачергова сесія Локачинської районної ради. На розгляд сесії вносилося питання з приводу підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Із 40 обранців Локачинської громади на позачергову сесію з’явилося 25 депутатів, тобто три чверті від загальної чисельності ради.
ЧИТАТИ ЩЕ: У КОВЕЛІ ВСТАНОВИЛИ ПРАПОР ЄВРОСОЮЗУ
Текст відповідної заяви озвучив Сергій Лінник. У заяві зокрема йдеться: «Ми, депутати Локачинської районної ради, категорично не сприймаємо рішення Кабінету Міністрів України, розцінюємо його як крок назад в розвитку демократичної Української держави, як відступ від кращих стандартів дотримання прав і свобод громадян».

У заяві також містяться вимоги: негайно відправити у відставку уряд, відновити переговорний процес та підписати Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом у Вільнюсі 28-29 листопада 2013 року; припинити практику вибіркового політичного правосуддя і звільнити всіх політичних в’язнів.

Після обговорення заяви та проекту рішення всі присутні в сесійній залі депутати одностайно, 25-ма голосами «за», їх підтримали. З-поміж іншого в рішенні міститься пункт про те, щоб над адміністративним приміщенням районної ради розмістити прапор Євросоюзу.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читака Показати IP 26 Листопада 2013 17:57
Локачі і Європа? Не смішіть.Хоч би в фотошопі замазали відбиту плитку.
Читаці до Читака Показати IP 27 Листопада 2013 11:47
Не шкірь зуби, а думай про майбутнє. Європа попереду нас - треба досягнути хоча б їхнього рівня. А пі*ари є скрізь - підтвердження цьому є твій коментар
Микола Показати IP 29 Листопада 2013 08:48
Пi*ори гей до купи.
Тим Показати IP 29 Листопада 2013 08:51
Ну що ви таке пишете, цеж двi сiмейнi пари. Не треба бути гомофобом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus