USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі встановили прапор Євросоюзу

26 Листопада 2013 14:22
Cлідом за Луцьком прапор Європейського Союзу замайорів і в Ковелі. Його сьогодні близько восьмої години ранку почепили при вході до Будинку Рад поряд з державним прапором України, - повідомляє «Про Ковель».

Таким чином ковельчани ще раз підтвердили свої наміри – бути в Євросоюзі.

Нагадаємо, що попередньо депутати Ковельської міської ради прийняли звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, голови Верховної Ради та керівників фракцій Верховної Ради щодо підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. А минулої неділі, 24 листопада, партійці Української Народної партії, депутати райради та громадськість міста прийшли на мітинг, щоб висловити своє невдоволення рішенням Уряду України призупинити підготовку до підписання Угоди. Учасники мирної акції прийняли резолюцію, в якій виклали всі свої вимоги та побажання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вечірній Показати IP 26 Листопада 2013 15:18
Нехай депутати і Кіндер вивісять ще свої труси - чточно будемо ближчі до Європи.
Саша Показати IP 27 Листопада 2013 09:42
А чому це зробили втіхаря, як злодії, які щось вкрали? Чому не було великого мітингу з громадськістю і ЗМІ? До дупи таке встановлення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus