USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку в школах наказують вішати портрети Януковича?

20 Травня 2011 16:38
Директорів луцьких шкіл зобов’язали в своїх кабінетах повісити портрет Януковича.

Про це повідомили 20 травня у прес-службі Волинської обласної організації партії "За Україну!".

13 травня відбулась нарада управління освіти Луцької міської ради на якій начальник управління Олег Гребенюк в усній категоричній формі зобов’язав керівників шкіл вивісити портрети Януковича в усіх кабінетах школи.

Як уточнюється у повідомленні прес-службм, про це їх повідомив "один із директорів, який був присутній на нараді".

Начальник освіти застеріг присутніх – хто наказ не виконає буде «особисто спілкуватися з Клімчуком у його кабінеті!», - йдеться у повідомленні.

"Такі вимоги – грубе порушення прав громадян. Адже директори, вчителі та інші працівники школи не є державними службовцями, а отже не зобов’язані в примусовому порядку вивішувати у свої кабінетах портрети керівників держави", - йдеться у провідомленні прес-служби.

«Це є порушення Конституції України, яка гарантує громадянам свободу політичних поглядів, а отже вони не зобов’язані вивішувати портрети лідерів політичних партій на своєму робочому місці. А Віктор Янукович є лідером «Партії Регіонів».

Вимагаю в голови обласної державної адміністрації Бориса Клімчука втрутитися та зупинити порушення прав громадян у Луцьку» - заявиви з цього приводу депутат обласної ради Ігор Гузь.
Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хохма Показати IP 21 Травня 2011 08:44
Гребенюк, влада зміниться, діти виростуть і будуть тобі в очі плювати за таку фігню. Повісити пахана в школі з біографією і яйцями. Чи як повісиш портрет то не потрібно буде з батьків гроші через приватбанк збирати?
Інший директор до Хохма Показати IP 22 Травня 2011 12:26
інформація перебільшена, про кабінети в школах мови не велося, все це стосувалося кабінету директора
((((( Показати IP 22 Травня 2011 10:06
А тому "одному із директорів, який був присутній на нараді" не дає спокою слава Павлика Морозова? Чи не простіше було виступити на самій нараді?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus