USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У планах Свириди – балотуватися до Верховної Ради

14 Червня 2011 14:18
У планах бізнесмена та депутата Волинської обласної ради Олександра Свириди – балотуватися в народні депутати України.
Хоча остаточного рішення з цього приводу ще немає. Про це він заявив в інтерв’ю Волинській правді.
«Кінцевого рішення ще нема. Кандидатури будуть затверджуватися на бюро, а потім, мабуть, в Києві. Але у планах в мене таке є», - зазначив Свирида.
При цьому він каже, що розчарований діяльністю головного законодавчого органу в державі, однак надіється, що ситуація зміниться.
«Що зараз може вирішити Верховна Рада? Які питання представника опозиції? Він же – гонимий. Але я надіюся, що ситуація зміниться. Треба, щоб на мажоритарних округах не змогли пройти представники влади. Треба впливати на цю ситуацію. Не хочу, щоб сталося й так, що оберуть представника нашої партії, а він потім зрадить наші погляди і позиції. Вийде так, що люди проголосують за одне, а буде зовсім інше», – сказав депутат Волиньради.
Він каже, що на передвиборчу кампанія потратить ті кошти, яких вимагає діюче законодавство. «Купівлею голосів не займатимусь», – запевнив Свирида.
Щодо округу, на якому Олександр Свирида виборюватиме депутатство, то, за його словами, це швидше за все буде обласний центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Михайло Наход Показати IP 14 Червня 2011 16:37
Щось ніхто не хоче коментувати цю заяву, аж дивно. Кому цікаво подискутувати приєднуйтесь до розмови тут http://www.facebook.com/home.php?sk=group_213543122004049&id=220873167937711
Kara Показати IP 14 Червня 2011 16:42
Це ніщо і звати його ніяк
Стрийко Показати IP 14 Червня 2011 17:16
Ну от, взяв і зіпсував ВН все голосування по рейтингам до ВРУ. Знову переголосовувати прийдеться:(
Стрийко Показати IP 14 Червня 2011 17:29
Плюси кандидата: 1. Креатура БЮТ (тобто, плюс десяток відсотків за рахунок бренду). 2. Має успішні реалізовані виробничі бізнес-проекти (Волиньхолдінг, Луцьк-Фудз) 3. Може аргументовано викласти точку зору. 4. Має досвід політичної діяльності та велику інформаційну базу (неодноразово був депутатом). Недоліки кандидата: 1. Був депутатом ВРУ раніше (мінус кілька відсотків, депутатів у нас не люблять). 2. Входив до блоку ЗаЄДУ (йому це точно згадають). 3. Поганий оратор (надто спокійний, не рівня "полум'яному борцю з режимами Бондарю") 4. Сумнівне походження первинного капіталу (в епоху дикої приватизації очолював Фонд держмайна в області) На мою думку, кандидатура краща, ніж Пустовіт. Хоча по Пустовіту "доброзичливці" накопають менше - по Свириді є де розігнатись...
Струйко до Стрийко Показати IP 14 Червня 2011 17:40
Входження у ЗаЄДУ - ноль, ніхто про це не памятає. Сумнівне походження первинного капіталу - у 99 % сучасних бізнесменів. Свирида - інтлектуал. Це багато що значить.
Стрийко до Струйко Показати IP 14 Червня 2011 17:47
Не переживайте за електоральну пам'ять. Зараз експерти інших кандидатів "подсуетятся" і виборці все згадають. Ось і Михайло розпереживався...
Струйко до Стрийко Показати IP 14 Червня 2011 17:51
Та знайдуть. Але реально ні на що не вплинуть. Он як Романюка хотіли з хлібним скандалом зв"язати. І що?
Стрийко до Струйко Показати IP 14 Червня 2011 18:27
Хлібний скандал - це було видовище для інтелектуально бідних. І навіть така примітивка забрала у Романюка пару відсотків голосів. Єдине, що це не було особливо помітно, бо він мав велику фору до виборів...
Микола Огнищук до Стрийко Показати IP 14 Червня 2011 17:53
А що ви Стрийко, вкладаєте у термін "кандидатура краща"? Тобто, більше добра Луцьку зробить, ніж Пустовіт? Не будьте наївним
Стрийко до Микола Огнищук Показати IP 14 Червня 2011 18:24
Краща - в розумінні більш прогресивна у поглядах (порядність не враховую, бо не так добре знаю обох).
Саша Показати IP 14 Червня 2011 17:46
Пустовіт взагалі ніяка кандидатура, краще вже Свирида. Пустовіт маленький невзрачний замполіт, що компостував мізки солдатам в армії, потім рік працюавав вчителем допризовної підготовки в школі і потім потрапив в політику абсолютно випадково. За Пустовітом немає ніякого авториитету, він не створив робочих місць, ніяких ідей чи винаходів. Це політичний балабол який хоче працюючи язиком потрапити у верховну Раду і там безбідно жити за народні грошики
Вітя до Саша Показати IP 14 Червня 2011 17:50
А хто не хоче? )))))
Кандидат-невдаха до Вітя Показати IP 14 Червня 2011 18:28
Я теж хочууууууууууууу!!!
Михайло Наход Показати IP 14 Червня 2011 17:55
Досьє на більшість потенційних кандидатів, а тим більше на екс-депутатів уже готові. Пам"ять у виборців також непогана:). При певних умовах шанси у нього є, як і в багатьох інших кандидатів. Інтриг чи питань лишається декілька: 1) чи вдасться Олександру Миколайовичу стати єдиним кандидатом від "Батьківщини"; 2) чи "благословить" Свириду на цей "похід" Борис Клімчук; 3) чи готовий Свирида витрати мільйони на недешеву кампанію, щоб перемогти, а не просто взяти участь.
Теж експерт до Михайло Наход Показати IP 14 Червня 2011 18:12
1. Вдасться. У Пустовіта в партії не настільки велика підтримка. На його фоні Свирида - важковаговик. Плюс Свириді легше заручитися підтримкою хоч і не такого авторитетного як колись але все ж головного бютівця Грицюка 2. Та ні. Сам піде. Куди йому інакше? 3. Риторичне питання. Звісно йтиме на перемогу. І бабла - в купі з ресурсами Батьківщини - вистачить.
Стрийко до Михайло Наход Показати IP 14 Червня 2011 18:17
Поінтригую разом із Вами: 1. Зважаючи на історію "висувань" з боку Батьківщини - швидше ні, ніж так. Ображені будуть однозначно. 2. Думаю, що не все у нас вирішує папа. На фоні рівненських, він у нас - ліберал:) Та й Свириду не так і легко взяти за ср.ку - людина вміла працювати з офшорами. 3. Так, напевно у тому вся справа. У Пустовіта грошей немає. У Свириди, я так розумію, лишились і гроші, і бажання. Хто фінансуватиме кампанію Пустовіта? А Юля дасть чітку команду на місця - брати максимум по мажоритарці, використовуючи місцеві ресурси (бо в столиці грошей немає). Свирида може переконати Київ, що він пройде, бо має ресурс.
Михайло Наход Показати IP 14 Червня 2011 21:02
Загалом згідний з товариством, але спробую сам дати варіанти відповіді на свої ж запитання. 1. У Свириди дійсно є шанси бути висунутим від "Батьківщина" більші ніж у Пустовіта, особливо в умовах, коли основним агрументом для висування і ведення виборчої кампанії буде наявність фінансового ресурсу. А все до того йде. Хоча при таких розкладах Пустовіту мусять запропонувати якусь "відступну". Він чоловік нормальний, для партії зробив достатньо, але якщо партія скаже "Треба", то поступиться. 2. Якщо Свирида захоче категорично відхреститись від Клімчука, в чому я дуже сумніваюсь, то проти нього виставлять від влади дуже сильного кандидата (типу Гунчика), і тоді йому підтримка "Батьківщини" не надто допоможе. А також частину голосів відтягнуть інші кандидати-демократи, і тоді перемоги точно не бачити. 3. Готовий буде потратитись, якщо впевнений буде в перемозі, у іншому випадку - ні. У нього вже є сумний досвід, як програвати практично в суху (Бондару у 2002 році). І четверте, не варто скидати з рахунків самого Грицюка. Він не для того брав на виборах мера 22 %, щоб віддавати місто Пустовіту чи Свириді. Хоча дії Анатолія Петровича найменше піддаються логіці.
Струйко до Михайло Наход Показати IP 15 Червня 2011 08:51
Грицюку якраз після мерських рипатися - дарма. Плюс він точно претендує на прохідне місце у партійному списку. І має усі шанси - Волинська область чи не найдисциплінованіше голосує за Тимошенко, що київські боси не можуть не ставити в заслугу Грицюку
Турчин Показати IP 15 Червня 2011 00:12
"Волынский хам Юлии Тимошенко" (http://www.from-ua.com/nocomments/653f145b8e343.html) Вот почему Киев не одобрит кандидатуры Свириды
АРМАДА Показати IP 15 Червня 2011 09:43
Якщо Свирида Пустовіт і міська Батьківщина симулюють підтримку Свириді Якщо Пустовіт то за які гроші? Висновок Обидва технічні кандидати для кандидата від влади;)
Свирида там прописан Показати IP 15 Червня 2011 16:40
Александр Свирида припарковал свой «Лексус» под стенами Волынского облсовета. Когда депутат вышел из здания, выяснилось, что его авто обставили автомобилями. он протаранил несколько раз автомобиль, который принадлежал одному из руководителей обласного управления культуры. ))) маладца! В ГАИ говорят, что материалы дела послали в Печерский районный суд Киева. - Свирида там прописан, - объясняет начальник горотдела ГАИ Юрий Вискунов, 38 лет.)))) ну і шо?) до речі, яка там судьба Міхайловского?
а фотка вроді 1998 року? Показати IP 15 Червня 2011 16:51
чи пан Олександр - Горець? убиває гопніків і живиться їхньою енергією?)
Григорій Показати IP 15 Червня 2011 22:12
Свирида не має такого рейтингу як Пустовіт
Кирильчук Показати IP 20 Червня 2011 18:00
Зауваження маленьке до "стрийко": Свирида - креатура не БЮТ, а саме Бориса Петровича. ЩО Свирида буде висунутий БЮТом - це можливо, але це різні речі. Якщо Свирида піде - то лише з благословіння Клімчука. Для влади - кандидатура ідеальна. Тільки кандидат від БЮТ при підтримці влади зможе перемогти кандидата від "Свободи" Вітіва. Ну, а щодо зрадництва... хтось вірить, що екс-кучміст Свирида залишиться в опозиції? Фантастика чи не так?
Журналюга Показати IP 20 Червня 2011 18:05
Гонимий ви наш майонезік! Ржу - німагу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus