USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У прокурора Волині - новий зам

22 Червня 2013 11:27
Заступника прокурора області Степана Чігура представив колективу прокуратури Волині прокурор області Андрій Парака. Заступника призначили на цю посаду наказом Генерального прокурора України Віктора Пшонки 19 червня 2013 року, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Старший радник юстиції Степан Володимирович Чігур народився 31 жовтня 1979 року в селі Новоселиця Долинського району Івано-Франківської області.
Розпочав роботу в органах прокуратури у жовтні 2001 року. Обіймав посади у прокуратурі міста Івано-Франківська, обласному апараті прокуратури Івано-Франківської області, Генеральній прокуратурі України.
До призначення на посаду заступника прокуратури Волинської області працював начальником другого наглядового відділу за додержанням законів при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.
Вітаючи Степана Чігура із призначенням на посаду, прокурор області Андрій Парака виразив упевненість, що увесь попередній досвід допоможе йому якісно працювати й досягати реальних результатів прокурорсько-слідчої діяльності саме тепер, коли перед органами прокуратури стоїть важливе завдання – принципово реагувати на будь-які порушення закону, ким би вони не вчинялися.
Степану Чігуру прокурор Волині побажав наснаги, сил та натхнення для системної, наступальної та ефективної роботи й нових професійних здобутків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus