USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волиньраді сказали, що правоохоронці маніпулюють статистикою

20 Червня 2013 16:52
Реальної статистичної інформації з правоохоронних органів отримати дуже важко, натомість її подають на розгляд депутатам у такому вигляді, в якому вигідно показати.
Таку думку 20 червня висловив депутат Володимир Навроцький під час засідання постійної депутатської комісії Волиньради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю.
За словами Навроцького, маніпулювати статистикою правоохоронцям – негоже.

«Це відбувається із року в рік по всіх питаннях, які, наприклад, дає прокуратура, УМВС. Статистика якимось чином, ну вибачте, як підбита птаха. З підбитим крилом», - зауважив обранець громади.

До прикладу він розповів про інформацію щодо кількості правопорушень за перших 5 місяців цього року. Мовляв, у довідці з МВС – одні показники, а в іншій довідці, яку надали членам комісії – зовсім інші, а стосуються обидві одних і тих же речей.

Володимир Навроцький додав, що просто в одній довідці написана кількість правопорушень у стані алкогольного сп’яніння і зазначено, що порівняно з минулим роком цей показник знизився. А от в іншій довідці – практично така ж кількість правопорушень, лишень вчинених неповнолітніми.

«Підходи до статистики треба міняти, тому що ми робимо так, як нам зручно і вигідно. Якщо вчитатися, то ця цифра має містити і ту, яка є в нашій довідці», - підсумував обранець громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus