USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«УДАР» проти беззаконня у Верховній Раді! *

15 Січня 2013 17:28
Політична партія «УДАР» має намір оскаржити прийняті за допомогою голосування чужими картками рішення Верховної Ради України. Також, депутати від «УДАРу» звернуться до Конституційного Суду України для визнання неособистого голосування протиправним.

Про це під час брифінгу 15 січня заявив заступник голови Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ігор Алєксєєв.

Ігор Алєксєєв наголосив, що протягом першої сесії ВРУ депутати від «УДАРу» побачили, що Партія регіонів і комуністи намагаються робити те, що й в попередніх скликаннях – хочуть набирати потрібну кількість голосів шляхом «гри на піаніно».

«Особливо бентежить безвідповідальна і провокаційна позиція партії влади напередодні приїзду місії МВФ. У той час, коли Україну чекають дуже важкі переговори, в парламенті відбувається голосування з порушенням Конституціїі регламенту, і незаконно «обирають» голову Нацбанку. Це може значно послабити авторитет нашої держави на переговорах» - відзначив Ігор Алєксєєв.

З його слів, щоб почати протидіяти усім цим беззаконням «УДАР» оскаржить прийняті за допомогою голосування чужими картками рішення Верховної Ради. Також, депутати від «УДАРу» звернуться до Конституційного Суду України для визнання неособистого голосування протиправним, - додав заступник голови Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Зокрема він наголосив, що вже з початку наступної сесії «УДАР» зініціює запровадження письмової реєстрації народних депутатів перед кожним засіданням і особисто буде проводити контроль за цим процесом. «Не забуваємо й про вимогу від «УДАРу» введення в дію сенсорної кнопки – системи «Рада-3», яка була зареєстрована ще на першому засіданні Верховної Ради нового скликання і котра вперто ігнорується спікером» - каже Алєксєєв.

Водночас Ігор Алєксєєв додав, що з розмов із колегами з інших фракцій та позафракційними члени «УДАРу» розуміють, що чимало їхніх ініціатив мають шанс бути прийнятими, але для цього має бути припинена практика так званого «піанізму».

Політик також нагадав, що до конкретної роботи «УДАРу» під час першої сесії ради, то депутати фракції «УДАР» працюють як монолітна команда, всі підозри щодо співпраці з владою виявились чорним піаром.

Зокрема, Алєксєєв наголосив, що «УДАР» з перших днів свого перебування у ВР розпочав виконання своєї передвиборчої програми. Так, уже зареєстровано пакет законопроектів, якими встановлюються загальні підстави нарахування пенсій для президента, депутатів і вищих чиновників; запропоновано скасувати численні депутатські пільги – від надання квартири до пожиттєвого утримування; запропоновано знизити податкове навантаження на українських підприємців; зареєстровано всі необхідні законопроекти для проведення виборів мера Києва та повернення самоврядування в столицю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ударниця Показати IP 16 Січня 2013 15:00
передвиборчу кампанію "Удар" може і виконує, а свої зобовязання перед агітаторами і членами комісій-ні!!!! грошей практично не заплатили, кормлять обіцянками по сьогоднішній день. Совість є? підозрюю,що питанння риторичне...
ударниця1 Показати IP 17 Січня 2013 18:12
Можете і не чекати на гроші, удар всіх кидає
ударниця1 Показати IP 17 Січня 2013 18:14
вони ще гірші за ПР, ті хоч щось роблять, а ці тільки пі...ть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus