USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Україна може подавати заявку на членство в ЄС

17 Квітня 2014 16:11
Україна та інші країни "Східного партнерства" мають європейську перспективу і можуть подавати заявки на членство у Європейському Союзі в разі дотримання ними принципів демократії.

Як передає власний кореспондент УНІАН у Брюсселі, про це йдеться у резолюції Європарламенту "Тиск Росії на країни "Східного партнерства" і дестабілізація східної України", ухваленій під час сесії у Страсбурзі.

"Європарламент підкреслює, що угоди про асоціацію з Україною та іншими країнами "Східного партнерства" не є кінцевим пунктом у відносинах з ЄС, і зазначає, що у відповідності до статті 49 Договору про ЄС, Грузія, Молдова та Україна, як і будь-яка інша європейська держава, мають європейську перспективу і можуть подавати заявки про прийом у члени ЄС за умов дотримання принципів демократії, поваги основних свобод та прав людини, прав меншин та гарантування верховенства права", йдеться у резолюції.

Нинішня сесія є останньою перед виборами до Європарламенту, які відбудуться 23-25 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 18:00
коментар було видалено
Дід Панас Показати IP 17 Квітня 2014 20:50
брехня, щоб вступити до евросоюзу чи нато у держави немає бути жодних теріторіальних претензій - а вону у нас є, наприклад з Росією щодо Криму.
Дід Панас до Дід Панас Показати IP 17 Квітня 2014 20:51
правда заявку робити можуть, це точно
Беларус Показати IP 18 Квітня 2014 08:28
Пока заявку утвердят и Украины уже не будет! Надо признать , что как государство Украина не состоялась. Лидеров способных сплотить государство нет. Пока Украинцы не изменят свой менталитет ничего не выйдет у вас. К сожалению приход к власти, занятие какой-либо должности Украинец рассматривает прежде всего как способ обогащения. Даже в армию украинцы как на работу ходят, а как защищать время пришло то тут сплошная трусость и предательство.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus