USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Україна вступилася за рибалку Федоровича, якого тримають у Росії

24 Вересня 2013 14:42
Українські дипломати внесли клопотання про зміну запобіжного заходу українському рибалці Олександру Федоровичу, який вижив після зіткнення риболовецького баркаса з російським прикордонним катером в Азовському морі. Про це повідомляє УНН.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯНУКОВИЧА ПРОДОВЖУЮТЬ ПЕРЕКОНУВАТИ ПОВЕРНУТИ ПОЛОНЕНОГО УКРАЇНЦЯ
«20 вересня генконсульство України в Ростові-на-Дону внесло клопотання про зміну запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття на поруки», - повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Він уточнив, що це клопотання передано на розгляд керівництву відділу дізнання Прикордонного управління ФСБ РФ у Краснодарському краї.

Дипломат додав, що поки російська сторона не винесла рішення щодо цього клопотання.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ МІТИНГУВАЛИ ЗА РОЗСЛІДУВАННЯ ВБИВСТВА УКРАЇНСЬКИХ МОРЯКІВ
Нагадаємо, 18 липня росіяни потопили човен з українськими рибалками. У результаті троє рибалок загинули, а одного госпіталізували в Росії. Дещо пізніше вцілілий український рибалка Олександр Федорович заявив, що російські прикордонники розстріляли їх без попередження. Його дружина докладно переказала слова чоловіка. Незважаючи на це, проти нього завели кримінальну справу та хочуть посадити на 2 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Згадати все Показати IP 24 Вересня 2013 14:45
На пятий день Зорький Сокол увидел что четвертой стены нет...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus