USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку мітингували за розслідування вбивства українських моряків

6 Вересня 2013 12:56
У Луцьку на мітингу ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» закликали розслідувати вбивства українських моряків в Азовському морі, інформує ВолиньPost.

Акція відбулася 6 вересня біля приміщення Волинської обласної ради.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЯНИ ПРОТАРАНИЛИ ЧОВЕН УКРАЇНЦІВ ЗІ СЛОВАМИ «ДАВИ ИХ». ВІДЕО

На мітинг зібралися декілька десятків людей, прихильників обох об’єднань. Депутат-свободівець Олександр Пирожик заявив, що мета пікетування - змусити українську владу припинити бездіяльність і зайняти активну позицію у розслідуванні вбивства в Азовському морі мирних українських рибалок російськими прикордонниками та домогтися притягнення усіх винних до відповідальності, а також звільнити громадянина України Олександра Федоровича.


«Мають бути сильні категоричні ноти протесту, а наша влада цього не робить. Але ми будемо відстоювати і добиватися свого», - зазначив депутат.

Представник ВО «Батьківщина» Олександр Плісецький заявив, що об’єднання також приєднується до мітингу і вимагає притягнути до відповідальності винних.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОДИЧІ ЗАГИБЛИХ РИБАЛОК ВИМАГАЮТЬ ПОКАРАННЯ ДЛЯ РОСІЯН

Як відомо, 17 липня в Азовському морі, в результаті переслідування російськими прикордонниками, потонув баркас з українськими рибалками. Четверо людей загинули, одному вдалося врятуватися, але його затримали росіяни.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любі свині Показати IP 6 Вересня 2013 15:47
Блін проходив там - реально не пройти. Народу - тисяч 100 а мо й більше. Рух перекритий. Зверху - гелікоптери літають не можуть облетіти весь майдан... Влада налякана - "бородатий Клим" готує чартер втікати з України...Майдан київський як Сапалаївка проти Дніпра.Гебельс проти пірожика з "матюгальником" - шльоцик дохлий. Боруцький з посмішкою нАПОЛЕОНА ОГЛЯДАЄ ВСІХ ПРИСУТНІХ І НЕ МОЖЕ НАРАХУВАТИ ЦЮ АРМАДУ...Геть би все було б весело якби не тка сумно -- на жаль Свобода здувається...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus