USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В РФ заблокували доступ до матеріалів зустрічі Макрона та Порошенка

26 Червня 2017 22:59
У понеділок, 26 червня, після переговорів Президентів України та Франції Петра Порошенка та Еммануеля Макрона, Кремль заблокував доступ до матеріалів відповідної зустрічі.

Про це повідомив адвокат Марк Фейгін у мікроблозі Twitter, інформує 5й канал.

"Кремль заблокував доступ до матеріалів зустрічі Порошенко і Макрона на сайті Єлисейського палацу", - написав він та оприлюднив скрін-шот на підтвердження.




26 червня Президент Франції Еммануель Макрон зустрівся з Президентом України Петром Порошенком у Франції. Під час зустрічі Макрон згадав, зокрема - питання Криму, та назвав все своїми іменами. Росію – агресором, наслідок незаконного кримського референдуму – окупацією, а княжну Ярославну – київською, а не "руською".

Крім того, він запропонував так звану "формулу Макрона" - виписати на папері реальну ситуацію на сході України, а не "звикати до безрезультатної дискусії". Такими стали підсумки перемовин Порошенка та Макрона у Франції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Andrew Показати IP 27 Червня 2017 01:10
Нормальний дядько - той Макрон.
Лалалалала Показати IP 27 Червня 2017 08:03
Макрон конечно знатно пуцьку в *авно мокнул.
Ростов Показати IP 27 Червня 2017 08:38
Вчера весь вечер у Соловьева Ковтун ваш обсуждал переговоры с Макроном . Вот весь и секрет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus