USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В США вирішують, кого «поставити» на місце Порошенка, – ЗМІ

17 Січня 2017 07:00
У США почалися дискусії з приводу прийнятною для Вашингтона кандидатури наступного президента України.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив журналіст, засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон, посилаючись на інформацію своїх джерел.

"З абсолютно компетентних джерел мені відомо, що в Сполучених Штатах тривають переговори про те, кого поставити після Петра Порошенка. Обговорюється навіть кандидатура Святослава Вакарчука, наскільки я знаю. Його навіть провели через навчання в Єльському університеті (в 2015 році лідер групи" Океан Ельзи "Святослав Вакарчук був учасником стипендіальної програми Yale World Fellow 2015. -" ГОРДОН "), його «тренували», але поки від цієї кандидатури відмовилися.



Сьогодні розглядають Валентина Наливайченка, Віталія Кличка і ряд інших кандидатур, які я б не хотів називати, тому що це буде «розвінчання», яке нікому сьогодні не потрібне", - сказав Гордон.

За інформацією журналіста, американська влада незадоволена тим, як здійснюють реформи в Україні.

"Американці незадоволені тим, як проходять реформи, вірніше, як не проходять реформи в Україні. Вони незадоволені трьома роками пробуксовки. Вони незадоволені тим, що величезний кредит довіри всього світу, який був виданий Україні, абсолютно не спрацював.

Тим, що тут триває корупція. Тобто, під гучні заяви про е-декларуванні, корупція збільшується. Корупція часів Януковича здається дитячим садочком у порівнянні з пост-майданівською корупцією в Україні", - заявив він.

Порошенко - перший президент України, який переміг на виборах в першому турі. У травні 2014 року за нього проголосували 54,7% українців при явці 59,48%.

Чергові президентські вибори повинні відбутися в Україні в 2019 році.

Згідно з результатами соцопитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи" та соціологічною службою Центру Разумкова 16-20 грудня 2016 року, на виборах президента України в найближчу неділю до другого туру вийшли б Порошенко і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Серед тих, хто має намір взяти участь у голосуванні, 11,9% проголосували б за Порошенка, 11,1% - за Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Кастрюлька Показати IP 17 Січня 2017 07:36
Краiна повинна отримати достойного ii президента! А вибори? Не, не чули...
рошен Показати IP 17 Січня 2017 08:44
треба голосувати за Рабіновича, чи не так, пане Гордон?
Виборець Показати IP 17 Січня 2017 09:35
Чергова маячня гордонів-га.......В нас парламентсько президентська форма правління.Те що гарант перебрав "трохи"функцій на себе-це вже інше питання і цого потрібно"поставити на місце".Владу вибирають на виборах-крапка.
Мамба Вамба Показати IP 17 Січня 2017 10:04
Зулус Украiна....
Док Показати IP 17 Січня 2017 10:31
Кандитат в президенти від кремля Гордон провалився. Під лід. В Україні несподівані морози...
екскурсовод Показати IP 17 Січня 2017 14:50
Україна - це колонія, президента вибирає США та ЄС, а не народ України. Якщо це станеться, то можна говорити, що державності в нас немає.
Егор до екскурсовод Показати IP 19 Січня 2017 12:59
Де ви бачили , щоб народ обирав президента? Такого у світі не мае. Все робиться за домовленністю сторін... Голосування йде таемно....
Олексій до екскурсовод Показати IP 5 Лютого 2017 11:08
100% згідний з тим, що Україна - це колоніяю. Але мене дуже дивує рейтинги майбутніх кандидатів в Президенти Порошенка і Тимошенко. Невже виборці не можуть зрозуміти, що грошей багато не буває і чим їх більше, то дужче хочеться. Або обирати людину, яка двічі, будучи при владі, к5идала економіку в пропасть. Тому й не дивно, що ми так бідно живемо...
Артур Головко Показати IP 19 Січня 2017 16:10
Украина еще не сложилась. Президента нужно готовить, обучать, а кандидату надо осваивать технологию и технику СИСТЕМЫ ПРИНЯТИЯ УПРАВЛЕНЧЕСКИХ РЕШЕНИЙ. Дай бог Трампу увидеть хоть что-то полезное для США от Украины и он введет ее в орбиту производителе хоть чего-нибудь, хоть "Сатаны" с "Булатами". Украина со своими ворюгами должна ПРОИЗВОДИТЬ цивилизационно полезное.
Киевлянин Показати IP 10 Лютого 2017 16:46
Популист Саакашвили за 8 лет правления увеличил валовый национальный доход Грузии в 11 раз. Не популист Порошенко за три года увеличил только свое личное состояние. Каждая минута пребывания воровского режима Порошенко у власти ведет Украину к гибели.
Михайло Показати IP 10 Лютого 2017 21:34
Зажирілий Порошенко із своєю неграмотною командою заганяє народ України в стойло. Міняти чим скоріше тим краще для нас, а його з України гнати а майно конфіскувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus