USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Україну з Росії прорвалися вантажівки із озброєними людьми

3 Березня 2014 22:04
У Державній прикордонній службі повідомляють про прорив двох мікроавтобусів і трьох вантажівок з озброєними особами через пункт пропуску поромного сполучення "Крим- Кубань" у Керчі.

"У 19.15 в пункт пропуску поромного сполучення "Крим- Кубань" на в'їзд в Україну прибув паром "Єйськ". Під час здійснення прикордонного контролю двох мікроавтобусів (що знаходяться на поромі) було виявлено 7 озброєних автоматичною зброєю і пістолетами осіб", - повідомили в прес-службі відомства, повідомляє Українська правда.

Крім того, пізніше на наступному поромі "Николай Аксененко" у цей же пункт пропуску прибули три вантажівки КАМАЗ теж із озброєними людьми. Всі ці транспортні засоби прорвалися під прикриттям військовослужбовців ЧФ РФ у бік України.

Як відомо, 3 березня Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв розпорядився створити компанію для будівництва моста через Керченську протоку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 3 Березня 2014 22:16
Це вже зовсім "бєспрідєл", чого ми підставляємо наших військових як гарматне мясо. Хтось збирається щось робити, чи будемо чекати доки настане повна *опа, а потім всі крутелики з баблом повтікають за кордон, або ляжуть під путіна. А нам простим знову вкалуй на цих всіх уродів
Анонім до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 00:02
іди воюй за нову владу начолі з гузем пирожиком та іншими..з.. цями....
квант до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 09:25
Ти де живеш?В гузя дома , чи на українській землі? Як вона тебе носить?
Всезнайко Показати IP 3 Березня 2014 22:22
Піпєц Україні!!! Аж 7 чоловік прорвалося...
Анастасія до Всезнайко Показати IP 3 Березня 2014 22:38
Читайте уважніше текст.Спочату було 7 а потім....Пишіть коментарі.Не смішно...
РФ Показати IP 3 Березня 2014 22:30
і правильно зробили... поки жиди чешуться... то Росія робить висновки.. ще більше хай там засідає ВР... щось нема кіпішу... ім і не загроза... от Януковича усунути.. то працювали цілу ніч... а тут самі здадуться..Саша Білий ім поможе !!!
Корінний лучанин до РФ Показати IP 3 Березня 2014 23:10
"Каждый мнит себя стратегом видя бой со стороны"! Що пропонуєте спровокувати бійню,щоб хтось перший пальнув а потім почалась колотнеча? ВРУ поки все правильно робить, ВИВАЖЕНО!
Анастасія Показати IP 3 Березня 2014 22:43
Бувший радник Путіна ще в п"ятницю порадив уряду закрити терміново кордони....А наші чекають Дочекались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus