USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Вітренко нагородила Каддафі за боротьбу проти НАТО

26 Квітня 2011 18:31
Центральний Комітет Прогресивної соціалістичної партії України нагородив лідера Великої Соціалістичної Народної Лівійської Арабської Джамахирії Муаммара Каддафі знаком "Боєць антиНАТОвського опору".

За дане рішення проголосували всі члени ЦК ПСПУ. Каддафі отримав знак від ПСПУ за героїчну боротьбу в захисті лівійського народу від агресії військ НАТО, пише сайт "24".

"Сьогодні весь світ побачив звірине обличчя американського фашизму і країн НАТОвської коаліції. Грубо порушуючи резолюції ООН №1973, американці та їхні поплічники оголосили полювання на безстрашного лідера Лівійської революції Муамара Каддафі. Не зважаючи на жертви дітей, жінок, людей похилого віку фашисти з НАТО бомблять квартали мирного міста Тріполі. До вовчої зграї НАТОвської вирішила приєднається Італія, видно уроки Другої світової війни їх нічому не навчили", — йдеться у повідомленні прес-служби ПСПУ.

"ЦК ПСПУ висловлює переконаність у тому, що в недалекому майбутньому відбудеться міжнародний суд над військовими злочинцями країн НАТОвської коаліції, які беруть участь сьогодні у звірячих вбивствах мирного населення на території Лівії. ЦК ПСПУ засуджує агресію НАТО та країн Євросоюзу проти суверенної Лівії і закликає весь світ і ООН засудити бомбардування мирного населення Лівії", — інформує ПСПУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 27 Квітня 2011 07:18
Ноу коментс...))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus