USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Влада хоче зберегти «керованість областю»

6 Лютого 2014 14:33
Віце-прем’єр Костянтин Грищенко у Луцьку наголосив, що найважливіше для нового губернатора Олександра Башкаленка - зберегти контроль над процесами, що відбуваються в області.

Про це він розповів у своєму виступі під час представлення новопризначеного голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка 6 лютого.

Перш за все віце-прем’єр висловив подяку екс-губернатору Борису Клімчуку за виконану роботу.

«Надходить час, коли має відбуватися ротація. Ротація тут відбувається в той спосіб, який найбільше відповідає вашим власним прагненням і сподіванням. Сьогодні дуже важливо зберегти керованість областю, керованість тих процесів, які зовсім непрості. Ми всі усвідомлюємо, що перед кожним з нас стоять дуже непрості конкретні завдання. Перш за все – забезпечення послідовного економічного зростання та розширення наших можливостей в усіх сферах, важливих для людини», - зазначив Костянтин Грищенко.

«Ми маємо дуже багато тих, хто вважає,що через крик та лозунги можна негайно щось змінити, але ми вже мали такий досвід. Слава Богу, мабуть, з пам’яті це не стерлося. Важливо те, щоб кожен працював на той результат, який дає віддачу людям. Саме на цьому і ґрунтується наша впевненість в тому, що ми зможемо не просто вийти з цієї ситуації, але й надалі нарощувати те, що стало важливими здобутками за останні роки», - наголосив віце-прем’єр.

На його думку, дуже важливу роль має відігравати і церква, яка повинна допомогти людям об’єднатися та «зосередитися на тому, що є чисто людськими якостями».

Насамкінець високопосадовець закликав усіх присутніх об’єднатися навколо нового губернатора, «надати йому все сприяння і віддати всі свої сили для того, щоб ми будували справжню європейську сильну Україну».

Під час представлення нового очільника ОДА під стінами будинку тривав пікет, учасники якого освистували Олександра Башкаленка, скандували «ганьба» та «банду-геть». Навколо будівлі сконцентрували надзвичайно велику кількість правоохоронців, багато працівників міліції чергували і всередині будівлі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
громада Показати IP 6 Лютого 2014 14:43
Романюк тепер у Башкаленка буде гроші на Луцьк просити?!:)))
з Луцька до громада Показати IP 6 Лютого 2014 17:15
Хатинку ВігВам нехай тому Романюку намалюють!!!
Гость Показати IP 6 Лютого 2014 14:50
Від перестановки оданків сума не міняєтьсЯ.Був заступником,став мером. Одна і таж банда
читач Показати IP 6 Лютого 2014 15:17
одного злодія вигнали - прийшов другий такий же самий
Луцьк Показати IP 6 Лютого 2014 15:28
Ще пошкодуєте за Клімчуком
Бульба боровець до Луцьк Показати IP 6 Лютого 2014 16:28
Чогось мені тоже так дусається! Такіж передчуття були після Кучми!
Укр. Показати IP 6 Лютого 2014 17:17
Щось. я, вас , мудрі волиняни , не розумію. Клімчук був поганий керівник.- з криками. матами ви заставили написати заяву про звільнення.Клімчук написав.Звільнили.Призначили новогокерівника. Ще не пробувідня-все одно злодій. Ви.що думали вам Гузька чи Москвич призначать? Ото було б щастя.Почекайте. ще місяць -другий. Згадаєте і Клімчука і Януковича. Скільки вже зараз долляр коштує? І це тільки початок. Революционєри ху..и.І чим видумаєте. Хоча і так все ясно.
Українець Показати IP 6 Лютого 2014 22:00
я нарахував чоловік 50 свистунів, а де взялися в інформації сотні, таке враження що хтось бреше.
Іра Показати IP 7 Лютого 2014 10:23
Голова обласної державної адміністрації - це не долар, щоб усім подобався. Опозиція має це розуміти, для демократії характерно вибір. Це лише при тоталітаризмі всі люблять лише одного керівника або роблять вигляд. До речі про Гузя - його ненавидять і зневажають на Волині набагато більше людей, ніж Клімчука Б.П. і Башкаленка О.К разом узятих. Олександру Костянтиновичу бажаю не зважати на ці крики двох-трьох сотен людей, які замість працювати ходять на такі мітинги, щоб безкоштовно чаю випити та бутерброда з'їсти. ВОДА повина працювати у звичному режимі, щоб забезпечити життєдіяльність районів області. Волинь - це не купка двох-трьох сотен нероб!!! Вітаю Олександра Костянтиновича із посадою та бажаю і успіхів.
громаді Показати IP 7 Лютого 2014 12:12
Так так. Тепер треба лягати під Башкаленка.
до свистунів Показати IP 7 Лютого 2014 22:43
Та Башкаленку байдуже, хай хоч цілодобово там свистять, він знає як навести порядок в області

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus