USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку «вітали» нового губернатора. ФОТОРЕПОРТАЖ

6 Лютого 2014 18:00
Свистки, транспаранти, вигуки «банду – геть!» та сотні правоохоронців навколо будівлі ОДА – таким був перший день на посаді новопризначеного голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка.

Незадовго до офіційного представлення нового очільника Волинської ОДА 6 лютого десятки лучан зі свистками та дудками зібралися поблизу будівлі облради. На сходах будинку виставили кордон правоохоронці, чимало працівників міліції чергувало і на вході у приміщення. Вони перевіряли документи усіх, хто намагався увійти, в тому числі різноманітних волинських посадовців, які були запрошені на представлення. Невдовзі правоохоронці утворили ще один кордон поблизу входу.

До пікету долучилися громадські активісти, депутати Волиньради та Луцької міської ради. Серед пікетувальників, окрім молоді, було чимало представників поважного віку.



Представлення нового голови облдержадміністрації супроводжувалося хором свистків та дудок, які принесли з собою учасники пікету.

Коли, після нетривалої церемонії, посадовці виходили з будівлі, їх освистували та скандували «ганьба». Особливо діставалося відомим членам Партії регіонів, яким доводилося проходити через своєрідний «коридор ганьби».



Виник інцидент із позашляховиком, на якому намагалися проїхати повз пікетувальників представники духовенства Української православної церкви московського патріархату. Шлях автівці заблокували мітингувальники, вигукуючи «геть!». Дехто намагався наклеїти на лобове скло наклейки, спрямовані проти регіоналів. У підсумку авто так і не змогло виїхати з Київського майдану. Після цього правоохоронці сформували ще один кордон на підступах до будівлі. Навпроти міліціонерів розташувалися мітингувальники з транспарантом «Башкаленко, вали звідси». Вони скандували «міліція з народом». Загалом периметром будівлі вишикувалося, ймовірно, понад сто правоохоронців. Втім, сутичок з ними не виникало.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
рома Показати IP 6 Лютого 2014 18:15
За що боролись на те і напоролися...
304 до рома Показати IP 6 Лютого 2014 21:41
майдауны привели к власти Башкаленка- возьмите с полки пирожок
Лучанин Показати IP 6 Лютого 2014 18:19
Черговий цирк? Пару десятків емоційно неврівноважениих людей, з яких половина постійні клієнти - депутати. А чому не кричать що вся Волинь повстала? А до чого вже тут позашляховик? Саме головне що молодці - тепер попів будемо по партійній приналежності розрізняти!
дідо Показати IP 6 Лютого 2014 18:26
Без Клімчука тут не обішлося. Проплатив крикунів проти Башкалєнки.
яніна до дідо Показати IP 6 Лютого 2014 18:42
в тебе хвора фантазія?
бабо до дідо Показати IP 6 Лютого 2014 19:03
Як завжди жаба душить, що поза твоєі кішені все відбулось?:)))
Реаліст Показати IP 6 Лютого 2014 18:32
А який патріотичний та культурний надпис на плакаті....
Ясочка Показати IP 6 Лютого 2014 18:50
На четвертому фото ярий прихильник шоколаду Milka в фіолетовій шапці з ріжками і закритим лицем - це найяскравіше уособлення теляти, якого "корова вродила та не облизала" . І таких телят привела недой"бана телиця Майа. Стадо!!!! - скоро сніг зійде і зможете пастися на полі за Стиром. Досить вже мукати.!!!!
Анонім Показати IP 6 Лютого 2014 18:53
Ну а цей на 16 фото в квадратних гів*отопах, пижиковій шапці та прапором на плечах - це просто от кутюр.!!!
Роман до Анонім Показати IP 6 Лютого 2014 19:07
А це наш славетний Пирожик-йожик! Ви хоч слова такі не кажіть, бо йому прийдеться у бібліОтіку йти і шукати значення таких слів!:)))
ОЛЕНА Показати IP 6 Лютого 2014 18:57
ОДНО ЗНЯЛИ , А ДРУГОГО ПОСТАВИЛИ. ПОМІНЯЛИ ШИЛО НА МИЛО. ЯНУКОВИЧ ЗНОВУ ВСУНУВ СВОЮ ЛЮДИНУ.
сонто Показати IP 6 Лютого 2014 19:14
гузь продався башкы
Анонім до сонто Показати IP 6 Лютого 2014 19:25
озвуч деталі
прпр Показати IP 6 Лютого 2014 19:23
Я не знаю кто такой или такая СОНТО...вы мой друг.Гузь слил деда ради прихода РЫГА..то что было договоренка с РЫГАМИ были известна журналистам за сутки.и Менты и Бондарь решили все .Бондарь фанат Беркута...он его охранял в 2004.Потому своих ментов он имеет и все было тип_топ.А полишуков еще раз кинул комунно-рогули Гузь.Бишка_так называет его новая любовница...наверняка проплати все Гузя проэкты и фирмы.Что бы тот оте...ся и получил миллион.Гузь сам имеет взвод Титушек
Анонім до прпр Показати IP 6 Лютого 2014 20:05
пьяний...
Я Показати IP 6 Лютого 2014 21:08
осіпови з гузями своє справу зробили - розчистили дорогу для Рига. самі відійшли в сторону.
НОНА Показати IP 6 Лютого 2014 21:21
Складається, що молодь не протест виголошує, а просто забавляється. Дивує інше, ви подивіться скільки неповаги у украінців одини до одного. Не вже в образах та грубості ми українці збудуємо європейську державу. Всі протеріччя усуваються голосуванням людей. Хто переміг на виборах той і при владі. Як би там не було, а на президентських виборах переміг Янек, а не Юля тому і регіонали при владі. Неам чого скіглити і паплюжити регіони. Краще треба готуватися до виборів, перемагати на виборах і бути при владі, а не в свистки дути. Чи може ви забули, що виробляло те Гузь коли програв на виборах. І голодував з такими само шмаркачами як і сам. І звинувачував дільничі комісії у фальсифікаціях і то ті комісії де головами були люди від "Батьківщини", а коли прерщитали деякі комісії і все збіглося - язик прикусив.
майданівка Показати IP 6 Лютого 2014 22:01
таке враження,що Гузь разом з Бондарем пробивали майданом шлях Башкаленку в губернатори.Щщо помінялось-то Климчук був хоч господарем,а це хамло і прапорщик безтолковий,в якого люди ідуть за бидло.Ви шановні політики,що не знали проце.Таке враження,що ви так задумали-противно!
Спокойный Показати IP 6 Лютого 2014 22:35
Мирные граждане в мирной столице. Мирные каски. Мирные лица. Мирно ведут себя. Мирно бастуют. Мирно дерутся и протестуют. Мирно пинают мирные ноги Тех, кто попался под них на дороге. Все очень мирно, бело- пушисто. Мирные шествия мирных фашистов. Мирные факелы. Мирный Бандера. В Киеве мира - без счета и меры. Утром туманным и темною ночью Миролюбивый Майдан мироточит. Мирно пьет чай. Мирно требует сыра, Кофе, лимонов, уборки сортиров. Каждую пятницу с миром под вечер Повода ищут для мирного вече Мирные "дети" в черных террорках. Мирные цепи для мирной "разборки". Мирная ненависть к просто прохожим, Да и к водителям ненависть тоже. Все, кто за гранью майданного бунта – "Тушки", "титушки", "банда" и "хунта". МИР уж не тот! Мир теперь с кулачищем, Дышит он злобой и ложью он свищет. Мирный Майдан, он не сеет, не пашет – Мирно поет. Мирно бьет. Мирно пляшет. Мирно блокирует. Ты несогласен? Значит, "титушка;. Значит, опасен! ... Мирный Майдан заелозил до дыр Слово когда-то хорошее - МИР .
уравновешаный Показати IP 6 Лютого 2014 22:56
Написано правильно
Іра Показати IP 6 Лютого 2014 23:05
Гляньте Осіпов проснувся революціонер хре...ів верни вкрадені гроші людям
Сонячна Показати IP 7 Лютого 2014 02:03
Студєнточки тримають плакат з надписом - *Башкаленко вали звідси*..а ввечері в Опєру зажигати з синочками-племяшами таких башкаленків........
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2014 03:09
Як Гузь з підгузками ставили Клімчука на коліна, то надіялися, що Президент Янукович поставить когось з них головою облдержадміністрації? "Патріоти" скидають не лише владу, а розвалюють державність України! Чергова РУЇНА. Авантюристів виборці повибирали депутатами, а тепер чекають від них державних рішень. Де візьметься розум, якщо мама не вложила.
Кічкарівка Показати IP 7 Лютого 2014 07:45
А як ще можна вітати людину, рейтинг якої в області - 0,1%?! (зараз трохи нижчий). Його може вітати лише безмозглий Курилюк. До речі, не виключено, що Башкаленко візьме його першим заступником: два друга - *уй і попруга.
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2014 08:11
Всі революції висувають до влади бездар і негідників. Так що не дивуйтеся новим призначенням, з якого боку вони б не були. Що мало було людей на "призначення" голови адміністрації нема чого дивуватися, все меншає дурнів на майданах.
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2014 08:11
Всі революції висувають до влади бездар і негідників. Так що не дивуйтеся новим призначенням, з якого боку вони б не були. Що мало було людей на "призначення" голови адміністрації нема чого дивуватися, все меншає дурнів на майданах.
лучанин Показати IP 7 Лютого 2014 08:30
А що знають про Башкаленка дві пісюхи, які тримають транспарант? Здається, вони краще знають, як дати і як взяти, ніж розбираються в політиці. То чому б їм самим не повалити звідти?
до лучанина Показати IP 7 Лютого 2014 22:36
цим двом по 50 гривень дали. Після мітингу чекушку бахнуть
до Гузя Показати IP 7 Лютого 2014 22:37
Башкаленко ніколи на коліна не стане
до Ігорька Показати IP 7 Лютого 2014 22:39
І до Башкалена в кабінет він не увірветься, той офіцер, ще де перемкне
Діма Показати IP 7 Лютого 2014 22:40
Буде порядок в області. Зрозумів це із останньої фрази на представленні "далі в робочому режимі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus