USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада не зробила нічого, аби Крим і Донбас захотів повернутися

29 Вересня 2015 16:22
Нова влада, обрана після Революції Гідності, за час своєї роботи так і не спромоглася прийняти такі економічні та соціальні закони, аби показати Криму й Донбасу, що в Україні будується європейське суспільство, - пишуть «Хроніки Любарта».

Таку думку висловив засновник Фонду «Новий Луцьк», член політради «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця під час брифінгу 26 вересня.

«Не прийнято жодного ліберального закону щодо розвитку бізнесу та податкового законодавства. Жодного закону, який би стосувався патріотизму, ідеології. Не зроблено нічого, аби Крим і Донбас захотіли до нас повернутися», – висловився він.



Попри це, член політради УКРОПу певен, що Україна поверне окуповані території. Однак він вважає, що це не можна робити силою.

«У мене були дискусії із Президентом і Прем’єр-міністром з приводу того, яким шляхом ми можемо повернути собі назад Крим, Донбас, Луганськ. А я впевнений, що ми провернемо ці території. То я був і є категоричним противником того, щоби повертати їх шляхом загибелі своїх дітей, батьків, родичів, близьких. Не повинно бути війни», – наголосив він.

«Даю 99%, що щойно в Криму та на Донбасі відчують та побачать, що у нас створене європейське суспільство із хорошим законодавством, де немає корупції в прокуратурі, де Генеральний прокурор не бігає в Адміністрацію Президента і не сидить там годинами, отримуючи завдання до кого іти в офіс і кого заганяти, де добровольці, які рятували Україну, не стають ізгоями, а їх пам’ятають та дають почесті. Така країна буде для усіх бажаним місцем повернення», – додав політик.

Окрім того, Ігор Палиця назвав небезпечним і неправильним блокування адміністративного кордону з Кримом за допомогою кримських татар і «Правого сектора».

«Не хотів би, щоби це була якась спланована провокація. Тому що всі рішення треба приймати на законодавчому рівні. Президент, Кабмін, Верховна Рада мали би спільно прийняти рішення і заблокувати кордон. Рішення про те, що з сьогоднішнього дня Україна офіційно санкційно приймає рішення не працювати з Автономною Республікою Крим, яка є тимчасово окупована. А коли невідомо хто починає блокувати рух, який неврегульований законодавчо, то невідомо чим закінчаться такі провокації», – наголосив політик.

«Врахуйте, що у Криму, за останніми даними, лишилося понад мільйон українців. Людей, які вважають себе українцями, які народжені українцями. Які змушені там жити, тому що Україна їх не захистила», – додав він.

Також Ігор Палиця висловив думку, що кримські татари не проявили свого патріотизму тоді, коли був захоплений парламент півострова.

«Ні один кримський татарин не вийшов тоді під Верховну Раду чи під Кабмін Криму, не почав захищати свою землю, свою Україну, свій Крим. І тоді ще не було російських військ. Тоді контингент українських військ у Криму складав 23 тисячі, а російських – біля 5 тисяч», – зауважив Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 29 Вересня 2015 16:41
На рахунок блокування Криму -під час війни всі способи гарні
анонімус Показати IP 29 Вересня 2015 17:26
схід і крим вибрали нам яника
Анонім до анонімус Показати IP 29 Вересня 2015 19:43
який значно краще, чим ті, кого вибрали за допомогою двох державних переворотів. що Ющенко, що Порошенко.
))) до анонімус Показати IP 29 Вересня 2015 19:47
пан запропонував йому притомну альтернативу?
Анонім Показати IP 29 Вересня 2015 17:46
Вони ще хотіти мають?! А пупок в них не злипнеться? Хто їх питати має? Є КОРДОНИ ДЕРЖАВИ!
))) до Анонім Показати IP 29 Вересня 2015 19:48
схоже, що півострів таки продали. що там суд у гаазі сказав з цього приводу, пошукайте.
аяяй Показати IP 29 Вересня 2015 21:57
Палица готовит себе почву для президентских выборов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus