USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Влада Волині перевірить, чи законно добувають пісок

12 Квітня 2011 16:32
На Волині утворено комісію, яка перевірятиме законність видобування глини та піску.

Про це повідомили 12 квітня у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Комісію утворили «з метою наведення належного порядку у сфері видобування корисних копалин місцевого значення, припинення їх несанкціонованого видобутку, в тому числі глини та будівельного піску.

Комісія перевірятиме законність видобування на підвідомчих територіях корисних копалин кар’єрним способом.

Очолив її перший заступник начальника державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук.


Члени комісії зобов’язані у триденний термін провести повну інвентаризацію земельних ділянок, на яких ведеться такий видобуток, а також визначити коло підприємств та підприємців, які його здійснюють, - повідомили в ОДА 12 квітня.

Особлива увага звертатиметься на самовільну розробку кар’єрів навколо Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського, Нововолинська та інших районних центрів, а також сіл та селищ Пустомити (Горохівський район), Бужанка та Стара Лішня (Іваничівський район), Білин та Любленець (Ковельський район), Буяни, (Луцький район), Замостя, Граддя, Довжиця, Колки, Оконськ та Копилля (Маневицький район), Городелець, Ружин (Турійський район), Ростань, Піща та смт Шацьк (Шацький район).

Профільні керівники зобов’язані надати практичну допомогу міським, сільським (селищним) радам щодо офіційного оформлення за спрощеною схемою видобування корисних копалин для власних потреб територіальних громад, - йдеться в розпорядження Бориса Клімчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus