USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волга сидить у СІЗО з кондиціонером і телевізором

27 Липня 2011 10:58
Заарештованого екс-главу Держкомітету з фінансових послуг, лідера «Лівих сил» Василя Волгу помістили в камеру ізолятора попереднього утримання СБУ в Аскольдовому провулку.
СІЗО вирізняється покращеними умовами утримання в’язнів – гарним ремонтом, кондиціонером та посиленим харчуванням. Про це пише ТСН із посиланням на «Сегодня».
Сусідом Волги по камері став екс-глава земельної комісії Київради Олексій Євлах, який звинувачується в службовій фальсифікації.

У камері в колишніх чиновників є навіть кондиціонер. Крім того, затримані можуть дивитися телевізор.
Обоє мають право три рази на тиждень сходити в душ. Також в цьому ізоляторі нещодавно був зроблений гарний ремонт, і тут годують краще, ніж у Лук'янівському СІЗО, іноді навіть рибою.

Чи були знайомі раніше Олексій Євлах і Василь Волга, невідомо.
Нагадаємо, раніше Генпрокуратура й СБУ затримали Волгу за підозрою в корупції. 20 липня Печерський суд ухвалив рішення заарештувати главу Держфінпослуг на два місяці.
Стосовно заарештованого Волги порушено кримінальну справу за статтею 368 частина 3 – хабар в особливо великому розмірі. Злочин, що інкримінується Волзі, карається позбавленням волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus