USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Волинь не виглядає бідною, - Раїса Богатирьова. ФОТО

27 Травня 2011 10:54
До Луцька з офіційним візитом 26 травня приїздила Секретар Ради національної безпеки та оборони Раїса Богатирьова.

За словами Секретаря РНБО, її робоча поїздка здійснюється за дорученням Президента України Віктора Януковича. Головна мета візиту проконтролювати виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України щодо стану робіт з делімітації та демаркації державного кордону України, - пояснила журналістам Раїса Богатирьова.

В рамках візиту Секретар РНБО України відвідала Луцький прикордонний загін, де ознайомилася з умовами несення служби прикордонників.

Після вручення нагород прикордонникам Раїса Богатирьова поспішила до ВНУ ім. Лесі Українки, де на неї вже чекало керівництво та студенти вузу.
На зустріч з журналістами, яка мала відбутися на Театральному майдані, Секретар РНБО спізнилася на 40 хвилин.

Особиста служба безпеки Раїси Богатирьової постійно розповідала представникам ЗМІ, як потрібно знімати чиновницю і на якій відстані задавати їй питання.

Зрештою журналісти дочекалися Секретаря РНБО, хоча на розмову у них було трохи більше п’яти хвилин.

Раїса Богатирьова розповіла, що на Волині її цікавлять не лише питання облаштування кордону, а й транскордонна розбудова.

«Мова йде про пункти перетину через кордон, про розбудову там інфраструктури. Також мова йде про те, яким чином нам сьогодні посилити український вплив в тих програмах Єврогегіон «Буг», щоб ми мали можливість залучати кошти Євросоюзу», - розповіла Раїса Богатирьова.

Секретар РНБО зазначила, що Волинь є обличчям України у цих питаннях особливо напередодні проведення чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

«Ми проаналізували, які є ризики та загрози. До таких ризиків входить транспортування наркотиків, зброї, набоїв, нелегальна міграція людей», - переконана Раїса Богатирьова.

Однак на розбудову прикордонної інфраструктури чиновниця грошей пообіцяти не змогла, адже пояснила, що немає ніякого відношення до фінансів.

«Я щаслива людина не маю жодного відношення до фінансів. А маю відношення до контролю та координації. Але я вважаю, що Волинь не виглядає так, що буде стояти з протягнутою рукою. Те що закладали на ці потреби в бюджет обласна адміністрація дуже чітко контролює», - сказала Раїса Богатирьова.

Водночас голова Волинської ОДА Борис Клімчук пообіцяв, що вже наступного року активно візьметься за вирішення цього питання в частині його фінансування. Тому губернатор сподівається, що на Волині з’явиться як мінімум ще один новий пункт перетину кордону.





Довідково:

Деліміта́ція кордонів – визначення загального положення і напрямів державного кордону між суміжними державами шляхом переговорів.
Ухвали про делімітацію звичайно є складовою частиною мирних договорів або спеціальних угод про встановлення або зміну державних кордонів.
Демарка́ція кордо́нів – проведення лінії державного кордону на місцевості з позначенням його спеціальними прикордонними знаками.
Демаркація здійснюється на підставі документів про делімітацію кордонів (договір, опис лінії державного кордону з додатком спеціальної карти) спільними комісіями, створюваними на паритетних засадах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
!%? Показати IP 27 Травня 2011 11:14
Хвала лікарю гінекологу
Стрийко Показати IP 27 Травня 2011 11:45
"Я щаслива людина не маю жодного відношення до фінансів". А в цей час на Українській правді... http://www.pravda.com.ua/articles/2011/05/26/6244281/
анонім Показати IP 27 Травня 2011 12:01
Останнє фото дуже нагадує ситуацію з гарантом та вінком.
Знаючий Показати IP 27 Травня 2011 12:10
А от про розбазарювання Богатирьовою держфінансів є інша публікація ("Рай для Раїси". http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/28/6149880/ Ціла купа радників, які сидять в приватних офісах, однак їх постійно ще й преміюють. Ті "зловживання", за які чіпляються до Луценка - примітив порівняно з цією пластичною тітонькою
трійочник до Знаючий Показати IP 27 Травня 2011 13:23
А скільки "бабок" мадам заробила на тендерах одному всевишньому відомо. ну мабуть і "проффесору"
віктор Показати IP 27 Травня 2011 12:13
А що їм? Гроші і влада все вирішать. У них проблем немає.
ПРОХОЖИЙ Показати IP 27 Травня 2011 12:30
А зачем ей охрана ? Понты !!!Тоже мне - принцесса Диана!
Знаючий Показати IP 27 Травня 2011 13:58
5 фіктивних помічників Богатирьової без кабінетів і службових телефонів у РНБО, проте з державною зарплатою http://www.youtube.com/watch?v=DP0qtR3MWPM&feature=player_embedded
віктор Показати IP 27 Травня 2011 16:06
і що вОНА вирішила ?? OJ що змінилося
VSC Показати IP 27 Травня 2011 16:28
Какое счастье для Волыни, нас посетила "Мисс Тюнинг" партии регионов. "Волинь не виглядає бідною" - из уст миллионерши это похвала.
знаючий Показати IP 2 Червня 2011 12:48
Богатирьова рятувала власні котрабанадані цигарки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus