USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни самі хочуть призначати владу на місцях

7 Березня 2014 10:51
Громадські активісти Ківерцівського району просять голову облдержадміністрації Григорія Пустовіта, аби під час кадрових призначень, він дослухався до думки громадськості району, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Зокрема, активісти висловили думку, що воліли б бачити на посаді голови Ківерцівської райдержадміністрації голову бюджетної комісії Волиньради Анатолія Грицюка, однопартійця Пустовіта.

Своєю чергою, Григорій Пустовіт подякував активістам за небайдужість до державотворчих процесів, чітку позицію і переконував, що усі пропозиції не залишаться поза увагою під час розгляду кандидатур на ті чи інші посади. «Нині в області тривають кадрові процеси, нам важлива думка усіх. Буде широке обговорення, ця робота непроста, однак вона буде абсолютно прозора для громадськості», - зазначив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
меня терзают Показати IP 7 Березня 2014 10:59
Меня терзают смутные сомнения, что: "активісти висловили думку, що воліли б бачити на посаді голови Ківерцівської райдержадміністрації голову бюджетної комісії Волиньради Анатолія Грицюка, однопартійця Пустовіта.", если только эти активисты не из ОПГ БЮТ...
екскурсовод до меня терзают Показати IP 7 Березня 2014 18:34
Десять майданутих пенсіонерів проплачених Грицюком - ЦЕ НЕ ГРОМАДСТКІСТЬ РАЙОНУ! Він все життя краде, з того часу ще як був головою колгоспу в с. Суськ Ківерцівського району. Інвалідність собі купив, щоб пенсію получати! Головний крикун Ківерцівських майданів - думає що накричав собі крісло!
капєц Показати IP 7 Березня 2014 11:03
Тота сволота , яка розкрала 120га ківерцівської землі і 80га роздала своїм родичам знову влади хоче?Та то його треба було ставити на коліна а не беркутівців.ЖАХ.
вах_вах Показати IP 7 Березня 2014 11:05
Як ту пику ще не вигнали з облради?Ви що зовсім припухли?
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 11:19
КИЕВ, 7 марта. /ИТАР-ТАСС/. Руководство радикальной националистической группировки «Правый сектор» потребовало от киевских властей открыть военные арсеналы для их отрядов самообороны, сообщил ИТАР-ТАСС источник в военном ведомстве Украины «Такое требование к украинскому правительству и Минобороны выдвинул лидер “Правого сектора” Дмитрий Ярош. Он заявил, что “консервативные подходы” руководства силовых структур не позволяют навести порядок в стране и исключить антимайдановские протесты в восточных и южных регионах Украины», — сказал собеседник. При этом, по словам источника, Ярош «в ультимативной форме предлагает передать “Правому сектору” часть оружия и военной техники, а также несколько войсковых учебных центров». Центры, пояснил Ярош, необходимы «для качественной подготовки бойцов “Правого сектора”, так как им предстоит участвовать в обеспечении территориальной целостности Украины», отметил источник в украинском военном ведомстве. Как уточнил собеседник, если правительство и руководство ВС Украины не выполнит данных требований, «Ярош не исключает, что “Правый сектор” будет участвовать в судьбе Украины более решительными способами». Между тем, по данным украинских СМИ, 5 марта в Верховную Раду было внесено предложение о придании «Правому сектору» статуса регулярных военизированных подразделений. Причем за отказ поддержать эту инициативу утвержденный Верховной Радой премьер-министр Арсений Яценюк отправил в отставку трех замов министра обороны, в том числе первого.
ага до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 16:05
відправив у відставку і розстріляв під стінами верховної ради (російська преса - сама правдива преса у світі).
мер Показати IP 7 Березня 2014 11:38
Якщо призначать Грицюка А., то буде хоч в одному районі порядок.
Ківерчанин до мер Показати IP 7 Березня 2014 12:29
Будете ..уй со....ти!
Громада Ківерець Показати IP 7 Березня 2014 11:39
Ми за Грицюка Анатолія
Громада Ківерець до Громада Ківерець Показати IP 7 Березня 2014 12:30
А ми проти!
Активісти майдану Показати IP 7 Березня 2014 11:42
Коли Грицюк був головою Ківерцівської районної ради, то район давав найбільшу кількість голосів за ВО "Батьківщину".
активний до Активісти майдану Показати IP 7 Березня 2014 11:59
А кому воно треба? Зараз проти БЮТу треба, а інакше кранти Україні!!!
Ківерчанин до Активісти майдану Показати IP 7 Березня 2014 20:59
Ви праві. Бо нічим більше не займався. Чи такі ж були результати його господарювання? Зараз керівники повинні не агітацією займатись, а будувати нову Україну.
Щирість до Активісти майдану Показати IP 7 Березня 2014 21:32
Розповідають, що до початку 2000 років він ще святкував річниці жовтневої революції під прапором СССР разом з ветеранами КГБ. В той час як рухівці ночі не досипали борючись проти «комуняк». А уже у 2009 році разом з ветеранами Прикарпатської Січі, Львівського братства ОУН-УПА був представлений президії Львівської облради до нагородження почесною відзнакою «100-річчя від дня народження Головного Провідника ОУН Степана Бандери». Треба сподіватись, що в якості видатного діяча повстанського руху Волині 40-50х років.
районний Показати IP 7 Березня 2014 11:58
"думки громадськості району" - це нацюцькані і проплачені Грицюком люди, от хто приходив просити!!!
людина Показати IP 7 Березня 2014 21:24
Коли ми станемо поважати один одного. Якщо до Грицюка є претензіі то треба казати у вічі. Час закулісних ігр вже минув.А ще хочемо в Європу.СТИДОБА.
Тоже людина до людина Показати IP 7 Березня 2014 21:40
Де його знайти аби сказати. А так почитає що про його думають виборці і виправить собі помилки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus