USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни вчинятимуть самосуд? ВІДЕО

21 Лютого 2014 18:12
Криваві події у столиці викликали у багатьох волинян почуття особистої образи. Настрої у багатьох людей радикальні.

Під час опитування, яке провело Інформаційне агентство Волинські Новини сьогодні, 21-го лютого, волиняни розповіли про свої настрої та дали оцінку подіям, які відбуваються в Україні.

Усі опитані, а таких було більше півсотні, запевняли, що єдиний вихід, який бачать із сьогоднішньої ситуації – повне перезавантаження влади. Люди різко засуджують кровопролиття, однак, є й такі, які хочуть кровної розплати з тими, хто по другий бік барикади Євромайдану.

Активіст у масці каже, що серце крається від того, що відбувається в Україні, хоче, аби усе врегулювалося якнайшвидше. Проте додає: «інша моя половина прагне помсти».
Волинський козак впевнений, що всі, хто є, чи були, учасниками Комуністичної Партії та Партії Регіонів повинні стати на коліна перед українським народом, аби благати прощення за те, що підтримували владу, у якої «руки в крові».
Лучанин каже, що сьогоднішня реакція людей – це відповідь на наругу від влади, яка тривала роками. Каже, що дуже засмучує те, що здобуття свободи відбувається «великою кров’ю». Та зазначає, що не довіряє тим волинянам, які колись були в Партії Регіонів, а зараз виходять з неї, мовляв, так ведуть себе як щурі - тікають з потопаючого корабля, а покаяння в душі немають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
петро васильович Показати IP 21 Лютого 2014 18:17
треба до влади не регіонів і не опопзицію. А з числа громадян які ніколи не були в партіях але хочуть як справжні патріоти зробити усе для людей щоб наша держава процвітала -був мир, порядок, добро, а не розпуста -ресторани бари сауни, адріналіни. І вам ще погано жилося ? ще наркотиків не хватає і все а так усі по морях океанах їздять машини в кожного не менше як одна . ціле літо на світязі і інших озерах забито нашими полішуками. вихідних в україні найбільше в світі і ще погано? напевно треба щоб було ще грше щоб порівняли. працювати треба при любій владі.
Анонім Показати IP 21 Лютого 2014 18:55
Народу потрібна відставка президента, кримінальна відповідальність Пшонки і Захарченка, виборча реформа,зміна складу ЦВК, вибори нового президента і нового парламенту,розслідування звірства по відношенню до демонстрантів на майдані і покарання всіх винних, а конституція 2004р - це зовсім мало. Інакше негативна енергія людей може виливатися на тих,хто поряд. Крім того потрібні європейські демократичні реформи. Запровадження реальних механізмів народовладдя, яких у нас нема.Ми прості люди,громада, не можемо впливати на діяльність керівників місцевих силових структур,органів прокуратури, міліції,СБУ, ми не можемо скинути суддю-хабарника, не можемо відкликати народного депутата, який зажрався. Це все повинні отримати ми - народ, це наше право .Це і є демократія - реальна влада народу. Наш обовязок перед загиблими Героями України забезпечити народовладдя. Тільки так, ми можемо спокутувати свою вину перед ними, тому,що ми всі винні у їх смертях, бо так довго мовчали і були пасивними. Зараз ми не можемо собі цього дозволити,інакше прийдуть інші уроди до влади, бажаючих скористатися ситуацією дуже багато.Люди будьте пильними і активними до всіх,хто б яку політсилу не представляв. Інакше смерті наших Героїв будуть марними. Вони йшли на смерть, ми не можемо сидіти склавши руки!
иван Показати IP 21 Лютого 2014 18:56
петро васильвич- вси з тобою згидни : головнещоб за пив року неск*рвились : взяли владу идить працюйте видкрито - де треба приймайте силу - но не за бари- озера- базари кравчука- и нових яки давно тримають в руках транспортне сполучення волинни- ? пробуйте =вчиться -освиту маете бити пид стил -компютер перед очима
миротворець Показати IP 21 Лютого 2014 18:57
Люди схаменіться!!! Невже вам ще мало крові пролито в Україні??? Сьогодні вже перейдено рубікон!! Нам треба миру, спокою та процвітання для УКРАЇНЦІВ, а не олігархів!!! Не носіть у своїх серцях почуття помсти, краще запаліть у храмі свічку за їхні черстві серця!!! А Бог усе бачить, повірте!!!
справедливе рішення Показати IP 21 Лютого 2014 19:23
потрібно прийняти і щодо кандиб-горгутів-голярів бо майно облспоживспілки не повинно належати 2 кланам + знущання над підприємцями - НА ПОКОЙ !!!!
Українець Показати IP 21 Лютого 2014 20:16
Все що належить "батьківщині" "нашій україні" "фронту змін " і т.д. це чесно вкрадено а все інше неправильно вкрадено , Абсурд.
!!! Показати IP 21 Лютого 2014 20:22
Дуже влучно сказав петро васильович. Але, шановні, все не так просто. Це тільки початок кінця. Ще буде дуже багато смертей як від вогнепальної зброї, так і від хуліганства. За смерті від хвилювання я взагалі мовчу. Не так влада в крові як "опозиція". Замість того щоб піти в ВР та вимагати прийняття того самого вчорашнього закону, Кличко закликав людей на штурм - на кров. Постійно проливати кров закликав Яценюк і Тягнибок. Цього ще народ не хоче зрозуміти, нажаль. але скоро він оговтається і насилля почнеться з новою силою. Схід не сприйме нову владу, якщо в ній будуть політики. А що буде далі додумайте самі. Війну дуже легко розпочати, але закінчити її неможливо. Хтось мусить поступитися, але цього ніхто не хоче. А саме головне що самі головні "герої" завдяки яким взагалі сталася ця ситуація - олігархи, всі без виключення, залишилися в тіні. Поки що. А так хочеться миру!..
!!!!!! до !!! Показати IP 21 Лютого 2014 22:18
Підтримую, люди почитайте програму Правого сектору.............................
иван Показати IP 21 Лютого 2014 20:29
добра небуде- це вам не тупий зечара який впав вид яйця и обисцяі=вся ? и таких обисцяних поставив керувати ризними установами а саме страше силовими структурами яки як вин обисцялися : ВОНО-ВЛОНА- ВИН вже скоро покаже писок- все жертви ради одной курви це забагато навить такой операции як Моссад-
лучанин Показати IP 21 Лютого 2014 21:05
Боже, скільки в людей злості.
Лучанка Показати IP 21 Лютого 2014 21:26
Скажить, будь ласка, яка на даний час влада в місті? Хлопчики з палицями з "Правого сектору"? Депутати облради? Міської ради? Гузь, Бондар? Хто? Чи можна ввечері вийти спокійно в місто? Чи вийшли на роботу силовикИ? Журналісти розкажить будь ласка, адже ви знаєте все.
Корінний лучанин до Лучанка Показати IP 21 Лютого 2014 22:47
Ну міський голова ніби на місці то й до нього всі питання . Він відповідає за порядок у місті Луцьку! Але ж є ще "Армія Мішки Япончика"- ПРАВИЙ СЕКТОР, який " взяв" на себе контроль влади у місті. Але СБУ знає все!!!
НОНА Показати IP 22 Лютого 2014 00:36
З політиків не вірю нікому, їм тільки до влади дорватися, а там тільки про свій карман думають. Для політиків зараз дуже вигідна ситуація. Поки народ один з одним за свої ідеали гризтися буде, демократи замінять при владі "кривавий" режим регіоналів, попродають посади, попристроюють рідню і про народ почнуть дбати будуючи котеджі з дачами та купуючі дорогі лімузини. Прості люди хочуть нормального життя. Простий свободівець і простий регіонал однаково ні фіга не мають, а тільки один з одним воюють, а їхні керовніки іздять в однакових дорогих лімузинах та живуть в окремих особняках. То де тут правда? Заради чого воюють прості свободівці і регіонали? Заради благополуччя своїх керовніків. Шановні прості українці треба зупинитися. Кров українців пролита в Києві зобовязує простих людей незалежно від політичних уподобань вимагати зміни системи влади. Ми повинні готуватися не до "розборок", а до виборів. І зробити так щоб новим Президентом стала достойна людина і щоб в новий парламент не пройшов ні один депутат хто там вже був. Щоб суди стали виборними і ми з вами мали право їх вибирати. Сховаймо зброю, вибачимо один одного і починаймо міняти владу. Достатньо війни. Слава Україні!
Нона молодець Показати IP 22 Лютого 2014 01:25
Усе правильно. Героям Слава!!!
лучанин Показати IP 22 Лютого 2014 13:31
банду в тюрму, спецназ ВВ війська, що повертається в місця дислокації заарештувати і тримати під арештом поки не видадуть снайперів і тіх хто з азартом вбивав людей, в противному - довічне ув'язнення. Сидіть не захочуть, здадуть. 100% обновлення силових структур. Ці спецназівські бандюги не мають ніякого права подальшому служінню, банди не буде, прислуговувати немає кому так що киш по норам. Для них найкращий варіант зникнути з Української землі, прощення їм не буде, горіти їм синім пламенем в пеклі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus