USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська міліція заявила, що не перешкоджає виїзду громадян до Києва

11 Грудня 2013 17:00
Правоохоронці області заявили, що не вживають жодних заходів, які б створювали перешкоди виїзду волинян у Київ. Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України у Волинській області.

Як йдеться у повідомленні, працівники УМВС України у Волинській області разом із представниками органів прокуратури проводять ряд слідчих та інших процесуальних дій на території Луцька та області.

Усі вони проводяться у рамках досудового розслідування, розпочатого за статтями 296 (Хуліганство), 295 (Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку) та 341 (Захоплення державних або громадських будівель) Кримінального кодексу України.

При цьому жодних заходів щодо перешкоджання виїздам організованих груп громадян у місто Київ правоохоронці не вживають.

Так, мітингувальники з Луцька сьогодні, 11 грудня, організовано відправились до столиці, аби допомогти і підмінити там людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus