USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Волинська облрада перемогла у Всеукраїнському конкурсі проектів

28 Вересня 2012 11:42
Волинська обласна рада перемогла у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Так, в області впровадять елементи електронного врядування.

Про це інформує прес-служба Волинської обласної ради.

«Підвищення ефективності державного управління шляхом впровадження елементів електронного врядування у Волинській області» - таку назву носить проект-переможець конкурсу.

Це – один із найбільших проектів електронного управління, що зреалізується в регіонах України. Паралельно з Волинню проект такого ж масштабу впроваджує столиця. Мережа Інтернет дасть змогу об'єднати технічні, інтелектуальні, технологічні, людські та фінансові ресурси.

Кошти на програму виділили з трьох джерел фінансування: держказни – 500 тисяч гривень, з обласного бюджету – 1,3 мільйона гривень та партнерських грошей – 200 тисяч гривень.

Голова обласної ради Володимир Войтович зазначив: «У кожної управлінської структури сьогодні має бути чітке усвідомлення необхідності інтеграції у світовий інформаційний простір. Це – вимога часу».

У майбутньому мережа стане платформою для телекомунікаційних сервісів: ІР-телефонії, аудіо- та відеоконференцзв'язку, сховища інформації, застосування безпроводових рішень тощо.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus