USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волинська ОДА незаконно розпорядилася землею

27 Липня 2011 12:58
Волинська обласна державна адміністрація безпідставно вилучила з користування Міністерства оборони України та передала до земель запасу Володимир-Волинського району земельні ділянки загальною площею майже 1329 гектарів.

Це встановлено в результаті прокурорської перевірки дотримання вимог земельного законодавства, яку провела військова прокуратура Луцького гарнізону, - повідомили 27 липня у відділі зв’язків зі ЗМІ Генеральної прокуратури України
.
Вказані земельні ділянки, частина яких використовується як загальновійськовий полігон, перебувають у постійному користуванні однієї з військових частин на підставі державного акта на право постійного користування землею.

Військова прокуратура Луцького гарнізону встановила, що вказане розпорядження місцевої влади є незаконним та таким, що підлягає скасуванню.

Військовий прокурор Луцького гарнізону звернувся до Волинського окружного адміністративного суду Волинської області з позовом про скасування та визнання незаконним цього розпорядження Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаючий Показати IP 27 Липня 2011 16:13
Це наслідок того, що Клімчук - і жнець, і швець, і на дуді гравець. Цей випускник Харківської юридичної академії (другий вуз) сказав "люміній", значить "люміній". І ніяких гвоздьов! А потім люди сміються і дивуються з цих рішень.
Mus Показати IP 27 Липня 2011 19:08
Невже Климчука смикати будуть? чи просто в когось думка не спывпала)))?
адміністратор Показати IP 28 Липня 2011 09:09
Не вірю, у нас все зроблено згідно вимог чинного законодавства... нідочого не прикопаєтесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus