USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські військові написали звернення до Януковича

31 Січня 2014 12:17
Особовий склад оперативного командування «Північ» наполягає на виключно мирному вирішенні політичної кризи.

Так, у військових частинах оперативного командування «Північ», які дислокуються у Волинській області, днями були проведені загальні збори військових колективів, під час яких обговорювалося звернення особового складу до Верховного головнокомандувача Збройних Сил України. Про це повідомили у прес-центрі оперативного командування «Північ».


Під час обговорення звернення у військових колективах військові підтримали ініціативу найскорішого вирішення конфлікту виключно мирним шляхом, вживши дієвих заходів з метою досягнення громадського порозуміння та врегулювання ситуації наведенням ладу в країні. Адже, на думку військових, затяжне протистояння у суспільстві може призвести до збройної боротьби та кровопролиття — чого в жодному разі не можливо допустити. На цьому наголошували учасники зборів, які висловлювали свої думки.

До слова, як повідомляє "Українська правда" військовослужбовці та працівники Збройних сил усієї України закликали президента Віктора Януковича вжити невідкладних заходів щодо стабілізації ситуації в країні та досягнення злагоди в суспільстві.

Зокрема, у тексті звернень військових частинах оперативного командування «Північ» йдеться:

«Шановний Вікторе Федоровичу! Звертаємося до Вас, як до Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, з проханням вжити невідкладних заходів щодо стабілізації суспільно-політичної обстановки в державі шляхом мирних переговорів, не допустити розпалу громадянської війни і руйнування цілісності держави!

Ми, військовослужбовці, із занепокоєнням спостерігаємо за подіями, які розгортаються в країні і нам, як громадянам, не байдуже майбутнє наших рідних, близьких та дітей. Серед військовослужбовців є чимало тих, хто пройшов через «гарячі точки» і на власні очі бачили наслідки громадянського протистояння у багатьох країнах світу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
O Показати IP 31 Січня 2014 12:51
О Боженько, допоможи нам усім !!!
Рома Показати IP 31 Січня 2014 13:30
http://rutube.ru/video/e0a49821d8144cd2b8e0e3c3b13874a2/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus