USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські комуністи пророкують в Луцьку масові погроми

8 Липня 2011 16:20
Головний волинський комуніст, депутат Волиньради Петро Бущик заявив, що в Луцьку розпалюється міжнаціональна ворожнеча.

З відповідною заявою від волинського обкому Комуністичної партії України він звернувся до депутатів Волинської облради під час сесії 8 липня.

Бущик стверджує, що в Луцьку є низка націонал-фашистів, які навмисно розпалюють міжнаціональну ворожнечу, розписуючи фасади будинків фашистськими гаслами.

Очільника волинського осередку КПУ обурюють написи на зразок: «Смерть жидам!», «Бий москаля!», «Україна для українців!».

Більше того, на думку комуніста, окремі місцеві політики теж перегинають палицю у висловлюваннях, зокрема, депутат облради від партії «За Україну!» Ігор Гузь.

Бущик переконаний, що переважна більшість цих націонал-фашистів – це представники молодіжної організації «Національний Альянс».

Він впевнений, що завдяки їхнім «старанням» у Привокзальному районі міста з’явилось понад 50 фашистських написів.

«Це сигнал до масових погромів… Треба притягувати до кримінальної відповідальності за такі злочинні дії», – висловився Бущик.

Проте Гузь заявив, що ці написи є чиєюсь провокацією. Він каже, що навіть здогадується «кому це було потрібно».

«З цього приводу я спрямував депутатське звернення прокурору Волинської області Андрію Гілю з вимогою-проханням віднайти цих провокаторів через залучення правоохоронних органів. Всі лучани розуміють, що вчиняти такі дії можуть тільки провокатори», – заявив Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Роман Показати IP 8 Липня 2011 17:10
Шановні представники ПР, зробіть добре діло, забороніть діяльність компартії в Україні (і всіх лівих), і я на виборах голосую за вас, хоч ви мені й не подобаєтеся. Скільки цих клоунів можна терпіти? Не факт, що самі стіни розмалювали і захотіли піару...
Луцк. Показати IP 8 Липня 2011 18:46
Банлерлохи деруться,кто из них больше вышиваночник.
putin до Луцк. Показати IP 9 Липня 2011 22:29
ты, жмыдло смердячее, приходи на день Независимости на Замковую площадь и спроси там - кто тут "больше вышиваночник"... ) или как всегда - тявкаете, по-норам?
Che2011 до putin Показати IP 10 Липня 2011 01:41
Тобой Бабайку в детстве не пугали? Так подойди сам к коммунистам и произнеси "ты, жмыдло смердячее" и после этого будешь рот открывать исключительно у стоматолога...
Баба. Показати IP 8 Липня 2011 19:05
Так,Гузь іде в депутати ВР?
Любі свині Показати IP 8 Липня 2011 21:32
Шановна редакція ВН! Де ваш модератор? Чому якась худоба по расейські матюжиться? Чому пропускаєте його пости? До того чма: "А хто тобі , чудо,дав право такий нік вибрати? Привідкрий личико-назвись -і я прийду до тебе в гості...
хорвaт Показати IP 8 Липня 2011 22:24
Кононович ти знову пaлишся своєю тупістю?КПУ в Луцьку -це десяток неосвідчених ПТУшників і повний олігафрен -Селедцев.
Совість Волині Показати IP 8 Липня 2011 23:26
Хорват - дегенерат мозги имей тупень, не Селедцев, а Селедцов! У Кононовича два высших образования, среди комсомольцев Луцка два аспиранта и 90% с высшим образованием! Давай схлеснись с ними за круглым столом??? Но ты 100% откажешься!!! Придумаешь тысячу причин, ибо туп и скуп духовно!
хорвaт до Совість Волині Показати IP 9 Липня 2011 10:25
товaрищ Кононович,a eто кaк схлеснись с ними? А?Дa eщe и зa круглым столом? Вы изврaщeнeц товaрищ!Совсeм бeз бaб подурeли в eтом комсомолe.Чeм вы тaм зaнимaeтeсь друг з другом?
taras1986 до хорвaт Показати IP 9 Липня 2011 11:57
+1 гарно відповів!!! А все що робиться по країні за участю комуністів - їхня агонія!!! Вони ж знають, що у них все закінчиться у 2012, та й піаряться кругом, не розуміючи, що цим роблять своє становище ще гіршим!!
Vigilante Показати IP 9 Липня 2011 00:35
Ото Кононович такий дурний, шо його в одному інституті не навчили, треба було другий закінчувати? ))) 2 висших абразаванія ні єсть прізнак ума, таварісч Сталін.
Знаючий Показати IP 9 Липня 2011 10:20
Та ви ж, комуняки, самі вже кілька років стіни розписуєте. А тут ще й самі розписали - на весь світ розсвистали!
alex.wein Показати IP 9 Липня 2011 12:38
Та це якісь дауни, чесне слово. Гаразд, Кононович гроші кремлівських тролів освоює. і червоні дідугани до пенсії собі кілька сот гривень додають. А що ж ми так ведемося? Комуністів НЕМАЄ! А цим проектом нехай займається СБУ. А то хлопці усе шукають доляри, доляри, в громадських організацій, Російські рублі пошукайте - і знайдете. Перегляньте "ДЕ-ЖА-ВЮ"! Там горілку в батонах ховали, а російські гроші у Луцьку здає обмежена кількість осіб. Здогадайтесь ХТО?
1 Показати IP 9 Липня 2011 20:27
А скільки освіт було у сержанта Стана, котрий в 41 році розстріляв 800 в"язнів Луцької тюрми? Комуністичну заразу слід заборонити і провести люстрацію.
КПУ Показати IP 10 Липня 2011 21:04
Комуняку - на гіляку!!!
M Показати IP 13 Липня 2011 20:06
Люди, що називають себе комуністами, чи комсомольцями - це люди без ідеї і власної думки. Їм батьки, чи то родичі втовкмачили, що камунізм - то кльово і що ковбаса тоді була дешевша. Люди, ви ж не дурні. Он хтось навіть 2 вищі освіти має, а в такі дитячі ігри граєтесь. Смішно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus