USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський нардеп просив Путіна допомогти Україні

15 Грудня 2013 12:33
Регіонали зі сцени провладного мітингу «Збережемо Україну»на Європейській площі Києва учора, 14 грудня, звернулися до президента Росії Володимира Путіна за «допомогою і підтримкою».

Ініціатором звернення до глави сусідньої держави виступив волинянин, народний депутат від Партії регіонів Григорій Смітюх, - повідомляє «Українська правда».

«Історично сотні років ми жили як одна єдина країна Білорусія і Росія. І там наші діди, прадіди і наші батьки вкладали сили, розум, кошти, можливості і розвивали Російську федерацію», - сказав Смітюх.

«Це велика країна і Путін Володимир Володимирович - велика людина, впливова людина. Якщо ви дозволите, я від себе, і якщо ви підтримаєте, від вас всіх разом. Давайте звернемося до Володимира Володимировича, давайте його закличемо, що сьогодні Україна потребує допомоги", - закликав регіонал.

«Україна потребує, щоб Росія пішла нам назустріч і Володимир Володимирович в змозі сьогодні в односторонньому порядку переглянути газовий контракт. Це буде суттєвою допомогою нам нашим братським, дружнім, сімейним відносинам», - заявив він.

Регіонал кілька разів проскандував «Путін! Путін!», його підтримали кілька голосів.

«Володимире Володимировичу, я сподіваюся, ви почуєте. Майдан сьогодні звертається до вас, ми потребуємо допомоги і підтримки», - заявив Смітюх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
Макс Показати IP 15 Грудня 2013 13:08
Ця д**нь позорить Волинь
небайдужий Показати IP 15 Грудня 2013 13:14
І чим же він ганьбить, тим що пропонує переглянути газовий контракт, який люб'язно підписала і повісила боргове ярмо на шию Україні Тимошенко. Чи може бути більшою ганьба , ніж та яку отримує Україна, коли заокеанські конгресмен та помічник держсеретаря гуляють по "майдану" та розздають "солодкі медяники", як в далекому минулому серед туземців Африки дзеркальця та порожні консервні банки.
Вадим до небайдужий Показати IP 15 Грудня 2013 20:51
А чорноморський флот по вигідній для нас ціні віддали в оренду?
Лісоруб до небайдужий Показати IP 15 Грудня 2013 20:52
Якби не підписала, то б повісила дровяне ярмо на шию України
Ірина до небайдужий Показати IP 17 Грудня 2013 09:37
Ганьбить тим, що порушує закони конституції, закликаючи чужу країну порушити цілісність кордону сувереної держави. Хоча що від ньго чекати? На Волині його інакше, ніж алкоголіком в періоди між "білою гарячкою", не сприймають. А мусить же "собачка" "відгавкати" свою "кісточку". На щось інше певно розуму не вистачає....
123 Показати IP 15 Грудня 2013 13:24
Давай б*дло дружно подпевай: "Путин Путин")))
АндрІй Показати IP 15 Грудня 2013 13:24
Ганьба цьому полішуку!
Поліщук до АндрІй Показати IP 16 Грудня 2013 15:16
Посмітюх він .а не поліщук.
админу Показати IP 15 Грудня 2013 14:14
мусорок, кто так цензурит тебя?
Партія Регіонів Показати IP 15 Грудня 2013 14:15
Небайдужому. Політична проституція, як і будь-яка інша, виправданню не підлягає. А цей нардеп, як і інші, що пішли в ПР для власної вигоди не про газ думає, а про наповненість свого корита.
газу до Партія Регіонів Показати IP 15 Грудня 2013 14:44
буде багато.хватить кожному кому не вистачає..
остап Показати IP 15 Грудня 2013 14:48
Смітюх Г.Є. народився 27 лютого 1961 року в с. Боровно Камінь-Каширського району Волинської області. Освіта вища: з 1986 по 1989 рік навчався у Київській Вищій школі Міністерства внутрішніх справ СРСР ім. Ф. Е. Дзержинського, спеціальність: правознавство, кваліфікація: юрист. член ПР з 2006р. ГАНЬБА!!! В люстраційний список його!!!
Режисер Показати IP 15 Грудня 2013 15:05
Вылитый Шариков
Булгаков до Режисер Показати IP 16 Грудня 2013 08:13
100 % Шариков
Володимир Показати IP 15 Грудня 2013 15:14
Доборолася Україна - вже волинянин закликає імперіаліста Путіна на допомогу. Путін готовий допомогти тектонічно розколоти Україну за молдавським та грузинським варіантами.
Укр Показати IP 15 Грудня 2013 15:41
Типовий малорос-полішук!
Олена Показати IP 15 Грудня 2013 15:46
Сміттях і маму рідну продасть.
Андрій Показати IP 15 Грудня 2013 17:49
В цій ситуації мене дивує тільки одне,чому для того,щоб керувати автомобілем потрібно пройти майже всіх лікарів полікліники?Я пропоную,що для того,щоб стати нардепом потрібна двідка хоч би від психіатра.
Регіонал Показати IP 15 Грудня 2013 20:27
Навіть я його не зрозумів...
БОГДАН Показати IP 15 Грудня 2013 21:16
Безумовно, можна обговорювати, чи коректно було просити Путіна на мітингу про перегляд газових угод.Можливо ,Смітюх пронюхав, що Янукович, попередньо, домовився з Путіним про нову ціну на газ, і. в такий спосіб. робить собі піар(бо прості люди,промислова та індустріальна Україна дійсно кровно зацікавлені в перегляді газових угод,якщо цьго зроблено не буде ,очевидно, комунальні платежі виростуть вдвоє,а в перспективі у три рази).Для опозиції Путіін та Росія- це вороги.ДоречІ, ворогом для себе вважають Путіна і найбагатші українці-українскІ олігархи-Пінчук,Коломойський,Фірташ,Порошенко,яким належить60%(ЗГІДНО ГАЗЕТИ =ЕКСПРЕС=) національних багатств України.Олігархи вважають, що лише вони мають право грабувати Україну..Зараз вони ведуть боротьбу з президентом Януковичем ,фінансуючи опозицію і намагаючись послабити владу президента.Це вани хочуть зробити, перетворивши Україну із президентсько- парламентської республіки в парламентсько-президентську.,РОЗРАХОВУЮЧИ В МАЙБУТНЬоМУ ВСТАНОВИТИ КОНТРОЛЬ НАД УКРАЇНСЬКИМ ПАРЛАМЕНТОМ . ПРО ЦЕ СЬОГОДНІ ЗАЯВИЛИ І ЛІДЕРИ ОПОЗИЦІЇ НА МІТИНГУ В КЇЄВІ-КЛИЧКО І ЯЦЕНЮК,ЩО ,ПО СУТІ, ПІДТВЕРДЖУЄ ЩО ВОНИ Є МАРІОНТКИ В РУКАХ ОЛІГАРХІВ.
Наталка Показати IP 15 Грудня 2013 21:17
Соромно за те, що на Волині є такі "депутати". Ганьба....
Дописувач Показати IP 15 Грудня 2013 21:44
Треба виводити терміново гроші олігархів з офшорів, хай працюють в Україні.
Гриша Ка-Ка Показати IP 15 Грудня 2013 21:54
Волынскому холую Смитюху следует понять, что путин может оказать помощь только приехав в Киев на танках со своими головорезами, чтобы Украину "принудить к миру". Яркий пример-Грузия... Что касается снижения цены на газ, то путинские газовики уже все сказали - и не надейтесь!
Читач Показати IP 15 Грудня 2013 22:01
Добре, що не звернувся до грошових мішків, тих, хто керує світом. Євреї фінансисти з задоволенням "допоможуть".
з Володимира Показати IP 15 Грудня 2013 22:22
Тільки людина з таким прізвищем може таке зробити.Смітюха на сміття.Ганьба полішуку-малоросу!
правда Показати IP 15 Грудня 2013 22:25
Поліський виплодок ганьбить батьківщину УПА ! Ганьба холуям кривавого режиму!!!
Акушер Показати IP 15 Грудня 2013 23:18
Эх жаль, проглядел..
Мик Показати IP 15 Грудня 2013 23:56
Убл***. Недоум**. Позорище для Волині!!
БОГДАН Показати IP 16 Грудня 2013 00:29
Якось у нас дискусія звелася до нагнітання антипутінської та антиросійської істерії ., травлі нардепа Смітюха. Я не здивуюсь, якщо хтось почне вигукувати =смітюха на палю !=Люди, які притримуються таких поглядів наївно вважають,що не існує в світі глобалізації,яка нищить національні держави,їх культуру та традиції,не існує імперіалістичної Америки ,яка окупувала Ірак,Афганістан,яка ,по суті підтримує мусульманський радикалізм та тероризм,не має диктату транснаціональних американських кампаній,які контролюють світові нафтові та газові родовища і які ,доречі,зацікавлені в зкупці за безцінь українських земель та надр,стратегічних укр. підрпиємст.ВИ ПОЇДЬТЕ В ДОНЕЦЬКУ,ХАРКІВСЬКУ, ,ЛУГАНСЬКУ,ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ,ЗАПОРІЖСЬКУ,МИКОЛАЇВСЬКУ, ОДЕСЬКУ ОБЛАСТі і почніть говорити вашу бредятину про Росію, навіть можете поспілкуватись з волинськими та рівненськими с\господарськими товаровиробниками, які мають ринки збуту в Росії,поясніть їм ,що Росія ворог і скажіь ,що з нею не потрібно мати нічого спільного. У ВІДПОВІДь ВИ ПОЧУЄТЕ ,ЩО РОСІЯ для них торгівельний партнер №ОДИН,що вони сприймають росіян ,в цілому ,як братній народ,з яким мають вигідні торгівельні стосунки.За вашою логікою у американців можна просити допомоги ,і лизати їм зад,а Росії ні .СКАЖІТЬ МЕНІ БУДЬ ЛАСКА,що, Смітюх, можливо,підписав,як Тимошенко ,якісь збиткові угоди для України з Росією ,що ви його нещадно критикуєте? ДЛЯ ВАС ПАТРІАТИЗМ-ЦЕ СМАЧНО ПЛЮНУТИ В БІК РОСІЇ!. Доречі, в Росії на заробітках наші заробітчани отримують не менше ніж в країнах євросоюзу і роботу там можна знайти легше в рази ,бо в Європі високе безробіття. ТЕПЕР наступне ,Ми привикли згадувати трагічні сторінки українсько-російських стосунків А ХІБА ТРАГІЧНИХ СТОРІНОК В УКРАЇНЦІВ НЕ БУЛО ІЗ ПОЛЯКАМИ? Згадаймо терор проти українців уряду Пілсудського в довоєнній Польщі,коли проводилась насильницька політика ополячення та окатоличення українців,коли практично були закриті всі середні і частково початкові школи в Галичині та на Волині,коли руйнувались і спалювались українські церкви,закривались укр.хати-читальні .Я ВЖЕ мовчу про збройну боротьбу між ОУН-УПА та Армією Крайовою.Давайте не будемо тенденційно дивитись на історію УКРАЇНИ. У її стосунках з Росією було багато трагічних сторінок ,але й було багато позитиву .Саме при радянській владі народний депутат від =Свободи =МЕЛЬНИК отримав вищу медичну освіту,так як і отримали вищу медичну освіту всі його брати і сестри ,їх у нього ,здається,семеро.Спробуйте при капіталістичній Україні дати вищу медичну освіту батькам У багатодітній сім*ї!.
Шухевич до БОГДАН Показати IP 16 Грудня 2013 08:54
Ви не Донецькій Луганській Дніпропетровській і т.д. областях! ВИ НА ВОЛИНІ! На території де люблять і цінують свою Батьківщину! Тому наявність таких депутатів в нашому краю то є ганьба на всю Україну. Подивіться на Львівщину на Тернопільщину! От де ЛЮДИ вміють захищати себе від наволочі пострадянської! А в нас на Волині такі Смітюхі готові на все для сусідньої держави...
Макар до БОГДАН Показати IP 17 Грудня 2013 10:34
Це ви пане Смітюх під ніком БОГДАН?
Андрій Показати IP 16 Грудня 2013 09:02
Богдане,Ви дійсно впевнені в тому,що написали в коменті?Чи це написано для того,щоб не дай Бог,коли залишиться ця влада,Ви дешифруєте свій нік і скажите яким Ви були вірним помічником і допомогали цьому режиму в доступний Вам спосіб?
БОГДАН Показати IP 16 Грудня 2013 11:49
Не вчіть мене патріотизму ,для вас патріотизм-це здача націіональних інтересів транснаціональним та німецьким корпораціям,відмова від суверенітету України та передача реальних механізмів управління державою чиновникам Євросоюзу у Брюсселі,які нагло добиваються від Януковича, щоб той відкрив митні кордони держави і, в такий спосіб ,допоміг європейцям пережити світову рецесію,тобто кризу.Підемо далі.По-перше,якщо ви виступаєте за єдину,соборну Україну,а не намагаєтесь її розколоти і створити ще одну Україну з назвою =Галичина=,то повинні враховувати думку жителів Південно-східної та Центральної України,а вони якраз налаштовані на продовжнення взаємовигідних торгово-економічних стосунків з Росією,побоюються, і не безпідставно, що в раз підписання Асоціації ,Їх підприємства працювати не будуть,їх знищать, закриють і поріжуть на металобрухт.Тепер щодо ставлення до Асоціації волинян.Ви глибоко помиляєтесь,думаючи, що волиняни настільки дурні ,що не спроможні сприйняти аргументи Азарова щодо доцільності паузи в її підписанні.ДОРЕЧІ,позавчора чиновники Євросоюзу категорично відмовились вносити зміни в угоду про Асоціацію та допомагати Україні в перегляді угоди з МВФ. Отакі то друзі-європейці.Опозиція намагається нав*язати думку агресивної меншост-більшості в УкраїнІ. Для цього опозиція збирає Майдани,користується послугами олігархів,їх телеканалами і зомбує українців.Олігархи ,повторюю,зацікавлені в послабленні влади президента,так як у такий спосіб,хочуть добитись зкупки української землі та решти стратегічних підприємств України,Але те,що в Києві виходили мільйони на підтримку Майдану-брехня ,стабільно виходить 50 тис,максимум-100-200 тис.чол. ,хоча це теж дуже багато.Цікаво,як би поступили президент та уряд Франції,якби протестуючі (ТАМ ДОРЕЧІ ПРОТИ ОДНОСТАТЕВИХ ШЛЮБІВ ВИЙШЛО В ПАРИЖІ З ПРОТЕСТАМИ 1 МІЛЬЙОН ЧОЛ)силою захопили Французьку мерію,почали бити поліцію металевими прутами та арматурою, закидати поліцію камінням та пляшками із запальною сумішшю?,а після цього почали б створювати в центрі Парижа барикади ,непідконтрольні владі анклави,назвавши їх =майданами=.Якщо ви думаєте, що вас підтримує Київ, то ви теж глибоко помиляєтесь Вчора на довиборах в Києві ,по попереднім даним,переміг провладний Пилипишин, а не свободівець Левченко.Значна частина жителів столиці проти Майдана ,так як вважають,що він перетворився в бомжатнік,де панує антисанітарія,хаос та беззаконня.Біда,що прості укрїнці до кінця не усвідомлюють,що якщо ситуація безладдя в столиці буде продожуватись,може рухнути гривня,припиниться виплата пенсій,країна впаде в дефолт .Це якраз і потрібно олігархам та =ручним= революціонерам ,щоб скупити за безцінь укранські землі та промислові активи УКРАЇНИ.
Андрій до БОГДАН Показати IP 16 Грудня 2013 20:04
Богдане,вибачайте,нехай Бог Вам простить,але Ви хвора людина на всю голову,як говорили у нас в селі,мягко виражаючи відношення до таких як Ви хомо еректус.
жтинівка украінець Показати IP 16 Грудня 2013 18:04
ото таких баранів ще наша славна украіна тримае давно треба на соловки з його тітановим заводом який він украв в держави
Богдан-Андрію Показати IP 17 Грудня 2013 08:52
НЕ переходь на особистості ,це тобі не допоможе,ти теж не показував в інтернеті довідки з психлікарні ,що в тебе все добре з головою,Краще спробуй спростувати мої аргументи .Столичні= революціонери= ,несамовито вижжать ,продовжують зомбувати українців своєю брехнею, нагнітати істерію,як мантри повторюють слова-політична криза,аморальна влада,відставка всіх і вся ,геть ворога Росію,віва ястребу Маккейну та США, вбивають в голову брехнюпро якісь міфічні мільйонні мітинги в Києві,які ніби то постійно проходять там,,хоча давно відомо,що жодна київська площа вмістити мільйон людей просто не може,вони за продовження революцій,переворотів,бунтів та братовбивчих війн, хача час поволі починає працювати проти них.На довиборах в Києві переміг провладний Пилипишин, а не свободівець Левченко,олігарх Ахметов виступив за діалог та компроміс між владою та опозицією.Намітився перелом у стосунках з РОСІЄЮ у позитивний бік,заплановано підписання низки взаємовигідних угод,що дає УКРАЇНІ НАРОСТИТИ В 2014 свій економічний потенціал,відмовитись від ультиматуму МВФ про підняття комунальних платежів на 60%,зкорочення інших соціальних виплат.
Alex богдану Показати IP 17 Грудня 2013 14:54
Путінська росія -ІМПЕРІЯ ЗЛА а ми майбутня її губернія.Єдиний спосіб не приректи наших дітей на існування у вигляді хохлобидла-боротися з таким сміттям. Інакше і ваші діти богдане і діти посмітюха проклянуть вас
Джулія Показати IP 22 Січня 2014 22:01
Закликати Росію до вторгнення? І москалі з квітами і хустинками прийдуть? Цікаво, хтось дійсно за це Сміття голосував чи це чергова підтасовка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus