USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський Держархбудконтроль ігнорує «єдине вікно»?

5 Липня 2011 10:27
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук дав доручення перевірити інспекцію «Держархбудконтроль» в сфері її роботи з видачею дозвільної документації через дозвільні центри.

Як стало відомо 5 липня під час оперативної наради голови Волинської ОДА, дозвільні документи інспекція повинна видавати через «єдине вікно» - дозвільні центри. Натомість «Держархбудконтроль» видає більшість документів безпосередньо у себе.

«Ви ввели мене в оману. Ви не працюєте з єдиним дозвільним центром. Або працюєте так – вибірково дуже. Тому я даю доручення перевірити ваше відомство. Дозвіл на виконання робіт безпосередньо в інспекції – 53, через дозвільний центр Луцької міської ради – 15. Звідки така вибірковість?», - зазначив голова ОДА.

Він повідомив, що 43 сертифікати відповідності видала безпосередньо інспекція, і лише 12 – через дозвільний центр. За посередництвом «єдиного вікна» лише тричі було видано декларації про початок будівельних робіт, і 39 – через «Держархбудконтроль».

«Чому в нас величезні відомства – Богдан Колісник (управління лісового господарства, - «ВН»), МНС, земельними – всі працюють через дозвільний центр, одні ви – отак-от. І вводите в оману першого заступника», - каже Клімчук.

Водночас губернатор повідомив, що згідно з результатами статистичних досліджень, проведених спеціалістами з адміністрації Президента, показала, що на думку волинян в області один з найменших рівнів корумпованості чиновників в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФОП Показати IP 5 Липня 2011 14:38
З дозвільного толку - як з козла молока! (все самому вирішувати доводиться). + Одна інстанція!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus