USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни та львів'яни зможуть ходити у Польщу пішки

24 Травня 2013 18:56
Збільшити кількість пунктів пропуску для піших переходів на кордонах з іншими країнами, зокрема з Україною, планує Польща.

Про це у четвер заявив у Сеймі (парламенті) заступник міністра внутрішніх справ Польщі Пьотр Стаханчик, - передає УКРІНФОРМ.

«Я дав розпорядження усім воєводам, які відповідають за пункти пропуску, щоб вони проаналізували, чи є на них можливість виділення піших переходів і їх створення. Я попросив також підготувати кошторис, скільки б коштувало будівництво піших переходів на окремих прикордонних пунктах», - зазначив Стаханчик.

Він додав, що ця інформація має надійти до МВС Польщі влітку. Після цього польська сторона розпочне переговори з партнерами з іншого боку кордону.

«Як підготуємо цей документ, то розпочнемо переговори з нашими партнерами з іншого боку кордону. Аби відкрити пункт пропуску для пішоходів, відповідна інфраструктура контролю повинна також бути створена і з іншого боку кордону», - зазначив заступник керівника МВС Польщі.

Нагадаємо, на Волині запрацює новий пункт пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus