USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, коли на Волині запрацює новий пункт пропуску

16 Травня 2013 16:20
Пункт пропуску через державний кордон України «Гута – Отчино» планують здати в експлуатацію до кінця літа цього року.

Про це розповів заступник начальника штабу Луцького прикордонного загону, начальник відділу прикордонного контролю штабу, підполковник Іван Маняков під час засідання у вигляді «круглого столу» 16 травня.

За його словами, Волинська і Рівненська ОДА розпочали активну роботу щодо облаштування 2 нових пунктів пропуску через державний кордон України. Так, наразі у Ратнівському районі поблизу села Гута будується потужний пункт пропуску, який буде з’єднувати цей район Волинської області із Брестським районом Білорусі. «Він дасть можливість зняти напруження з пункту пропуску «Доманово» і дозволити громадянам через пункти пропуску «Заболоття», «Гута» потрапити до основних магістралей. Я думаю, що до кінця літа, а, можливо, дещо пізніше, пункт пропуску буде успішно зданий і розпочне своє функціонування», - зауважив Іван Маньков.

А на Рівненщині спеціально для людей, які збирають ягоди у лісах в районі Рівненського полігону поблизу села Березове, будують нормальне, облаштоване приміщення для комфортного перетину кордону, реєстрації і щоденного оформлення.

«Вже сьогодні у Луцькому загоні є оформлений перший список громадян з 3 тисяч людей, які займаються такою діяльністю і зареєструвалися для перетину кордону», - додав прикордонник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ааа Показати IP 17 Травня 2013 10:56
не гута-отчино, а Гута-Отчин.!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus