USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

«Укрпошта» з січня знизить тарифи на відправку посилок у Польщу на 75%, – Смілянський

27 Грудня 2022 20:05
Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський повідомив, що тарифи на відправку посилок до Польщі через EMS-сервіс акціонерного товариства з 2023 року будуть знижені на 75%.

Про це інформує УНН.

«Щойно підписав наказ, щоб з 1 січня тарифи на відправку посилок в Польщу через EMS-сервіс «Укрпошти» були знижені на 75%. Посилка до 1 кг буде коштувати десь 6 дол. / ≈ 240 гривень. Відправити можна буде до майже будь-якого відділення Пошти Польської. Терміни доставки 7-14 днів», – зазначив він.

Також, за його словами, нові тарифи будуть доступні і для українських підприємців, що дозволить розширити горизонти для продажу української продукції.

«Але наказ – верхівка айсбергу. Цьому передувала кропітка робота, яка почалась з нашої ініціативи та була підтримана президентом України під час його чисельних перемовин з президентом Польщі. А зараз – уже реалізована завдяки спільній роботі нашої найкращої міжнародної команди у співпраці з Поштою Польщі. Дякую колегам, що пішли назустріч і зробили пересилання посилок доступнішим для наших громадян», – сказав очільник Укрпошти.

Як ми писали, «Укрпошта» анонсувала випуск завершальної поштової марки цього року «Щедрик. Carol of the Bells», продаж якої стартував 23 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus