USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Один із органів облради не виконує жодної місії, - Войтович

17 Травня 2013 16:57
Члени колегії обласної ради знову не зібралися на засідання. Тож, голова Волинської облради Володимир Войтович бачить два варіанти вирішення проблеми: або ж розпустити дорадчий орган, який «фактично ніякої місії не виконує», або ж змінити положення, що стосується кворуму.

Чергове засідання цього дорадчого органу мало відбутися 17 травня.

Із 22 учасників колегії, серед яких голови фракцій та комісії облради, прийшли лише 9. Серед присутніх були голова Волинської облради Володимир Войтович, два його заступники Валентин Вітер та Юрій Лобач, а також уповноважений представник фракції «Наша Україна» в облраді Сергій Слабенко, голова фракції «Фронт змін» Ігор Гузь, голова фракції ВО «Свобода» Олександр Пирожик, голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я людини Галина Майко, голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю Володимир Навроцький та голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики Анатолій Грицюк.

Дехто не прибув на засідання із поважних причин, які назвав голова облради, інші не з'явилися без пояснень.

Володимир Навроцький запропонував внести зміни до діючого положення про колегію та передбачити, що цей дорадчий орган може приймати свої рішення, зібравши половину від загального складу. З цією пропозицією погодилися усі присутні депутати.

За словами Володимира Войтовича, через те, що депутати не ходять на засідання колегії, вони просто «втрачають своє обличчя» як справжнього обранця волинської громади.

«Я бачу два шляхи: або змінювати положення колегії на засіданні комісії, яку очолює Володимир Навроцький, і з відповідним проектом виходити на наступну сесію, або ж ліквідовувати цей дорадчий орган, який фактично жодної місії не виконує, а є тільки площадкою для обміну думок, а рішення колегії не є обов’язковими до виконання на засіданні сесійному», - зауважив очільник облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 17 Травня 2013 18:05
Один із органів облради не виконує жодної місії, - це є Войтович...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus