USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ви ще згадаєте ці дні як час народження нової диктатури, - лучанин про націоналізацію «Привату»

19 Грудня 2016 11:45
Свою думку про те, що українці "святкують смерть "Приватбанку", висловив волинський активіст, Голова громадської організації «Спілка Власників Зброї Волині» Ігор Алексєєв його сторінці в мережі.

Нагадаємо, Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію "Приватбанку".

"Дорогі мої, те, що відбулось з так званою "націоналізацією "Привату" немає жодного відношення ні до вимог Європи щодо декапіталізації, ні до примарного захисту українських вкладників.

Почалась кінцева фаза війни гаранта за тотальну й абсолютну владу в країні!

Коломойського можна сприймати чи не сприймати... Ок, але той факт, що він залишається єдиною противагою вкрай нездоровим амбіціям Порошенка стати буквально одноосібним монархом в Україні є очевидним. Озвучувати, що буде далі не берусь, але ви ще згадаєте ці дні, як час народження нової диктатури в новій поліцейській державі. Більшість з нас варті такого президента", - йдеться у дописі Ігоря Алексєєва.



До слова, Голова Волинської облради Ігор Палиця висловився також щодо націоналізації «Приватбанку». Зокрема, Ігор Палиця поцікавився, на кого працюють чи чию волю виконують ті, хто сьогодні приймає рішення про націоналізацію "не найгіршого банку України".

ЧИТАТИ ЩЕ: КЕРІВНИЦТВО «ПРИВАТБАНКУ»: ЩО БУДЕ З ГРОШИМА І ХТО ОЧОЛИТЬ БАНК

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
лучани Показати IP 19 Грудня 2016 11:51
В Алексєєва якесь викривлене відчуття приватної власності. Націоналізація не означає монархізація. У багатьох країнах держава купляє привтні підприємства для стабілізації економіки.
хайнц до лучани Показати IP 19 Грудня 2016 12:40
так то ж в розвинених країнах, а у нас...
СМІШНО до лучани Показати IP 19 Грудня 2016 13:13
Люди для чого вірити брехунам типу росіянина Алексеєва....Чи може це в нього козацьке прізище!!??)))Якщо хотіли щоб далар був по 50-60 грн. і дочекатись поки рухне Приват остаточно но тоді Вам у друзі до Алексеєва....
1212 до СМІШНО Показати IP 19 Грудня 2016 13:46
про що ви говорите, подивіться як сьогодні вже доллар піднявся. а то тільки початок, побачимо, що буде після нового року. 50 не знаю, але 30 перейде, і можливо буде стрибок до 40 грн.
василь до СМІШНО Показати IP 19 Грудня 2016 14:23
ШАНОВНА, ПО ПЕРШЕ ПРИВАТ ВЖЕ ДЕ ФАКТО РУХНУВ, АДЖЕ НЕМАЄ КАПІТАЛУ ДЛЯ ВІДШКОДУВАННЯ ГРОШЕЙ ВКЛАДНИКАМ ,ПО ДРУГЕ МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО НАЙБІЛЬШ ПРОДАЖНИХ СВИНЕЙ ЯКІ СИДЯТЬ ПРИ ВЛАДІ І ГОДІ ШУКАТИ , ТУТ "РУКА ПУТІНА " КУРИТЬ В СТОРОНІ , ЗА ТРИ РОКИ ДОВЕСТИ КРАІНУ ДО РУІНИ - ЦЕ ТРЕБА БУТИ АГЕНТОМ КРЕМЛЯ , І В ЄВРОПІ ЦЕ НАЖАЛЬ ЗРОЗУМІЛИ ЩО ПРИ ВЛАДІ "кидало" ЯКЕ ХОТІЛО ПРОВЕСТИ І ВСІХ ЛІДЕРІВ ЄС , НЕ ПРОВІВШИ ЖОДНОІ РЕФОРМИ І ЗРОБИВШИ КОРУПЦІЮ ЯК ПРІОРИТЕТОМ КРАІНИ ВИМАГАТИ БЕЗВІЗ
Андрій до лучани Показати IP 19 Грудня 2016 13:20
о з запою вийшов ???
Мерфи Показати IP 19 Грудня 2016 12:33
Если дела идут очень хорошо, значит, вы чего-то не замечаете.
333 Показати IP 19 Грудня 2016 12:44
не..рова стабілізація 5 млрд. доларів розійшлося по кишенЯм таким як порошенко , а зараз держава тобто ми маємо цю нестачу коштів компенсувати , вірніше гонтарева вже надрукувала 146 млрд. гривень тепер залишилася справа за інфляцією, фокус від євреів на день святого Миколая для бидло украінців, ЦЯ ДЕРЖАВА НАРАЗІ В ПРОПАСТЬ ВСЕ БІЛЬШЕ ПАДАЄ, МАЙБУТНЬОГО ТУТ НІ ДЛЯ ДІТЕЙ НІ ДЛЯ ВНУКІВ ВЖЕ НЕ ЗАЛИШИЛОСЯ
Лучанин Показати IP 19 Грудня 2016 13:01
Чергові здобутки майдануто-свідомих. Ще один майдан і від цієї країни залишиться тільки назва.
Патріот до Лучанин Показати IP 19 Грудня 2016 13:48
Не залишиться... :)
Бербер)) Показати IP 19 Грудня 2016 13:55
ЯК Я ВАС ЛЮБЛЮ, ШАВОЧКИ ВИ МОЇ АНОНІМНІ..а декого по два рази!))) Пишіть,коментуйте й не забувайте про мене,мої ви с**ливі д*****!)))
Я Показати IP 19 Грудня 2016 15:19
"круті " експерти з коментаторами разом взяті. От якби приват рухнув, тоді б кричали протилежне.-"На що влада дивиться? І чому лишила нас в біді. ". Напевно, Аллєксєєв має теж звання проффесора економіки, що знає що й до чого.
Анонім до Я Показати IP 19 Грудня 2016 16:13
експер крутий "Приват" рухнув ти це не зрозумів, тут два варіанта або визнати банкротом і продавати столи і стільці з відділень і десятиліттями віддавати заощадження , або націалізувати тобто всі борги взяти на плечі держави , іншими словами я купуючи товари за більшою ціною буду платити борги які наробили уроди в особі гонтарьовоі , а щодо ПСЕвдовлади то мабуть потрібно було передбачити такий варіант , хто видає ліцензіі -Пушкін
Я Показати IP 19 Грудня 2016 15:22
І ще. Щось не чути щоб хтось святкував щодо привата. Є думки щодо світової змови чи на підтримку націоналізації, але щодо свята аж ніяк
КЛВ Показати IP 19 Грудня 2016 20:30
Може Коломойський збираеться в президенти?
101 Показати IP 19 Грудня 2016 23:35
1. Держава націоналізовує Приватбанк (насправді купує його за 1 гривню). 2. Для того щоб банк не рухнув необхідно провести докапіталізацію банку на 150 мільярдів гривень (простіше кажучи взяти з податків громадян і внести в банк) А тепер питання що зробив супер патріот беня з Приватом, що його неохідно докапіталізовувати на 150 млрд гривень? Чи провів би він зі своїм другом Боголюбовим докапіталізацію банку своїми грошима на 6 млрд доларів? Здогадались? Якщо ні то поясню, він їх позичив для своїх бізнесів без застави, і повертати він їх не буде, так само як і докапіталізовувати. Вхопити його за сраку не змогли через те, що якби він почав опиратися передачі банку державі то нам би всім мало не показалося. Коротше кажучи це був шантаж. Беня сказав що я віддаю банк, а ви мені прощаєте мій маленький борг.
Банкір Показати IP 20 Грудня 2016 09:21
Хоч одна людина написала вірно(101).А ви далі цілуйте своїх олігархів в "хороші"місця.Олігархат-це ТУПИК.Пора вже братись за облгази і обленерго,поки не пізно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus