USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вибори до Верховної Ради здешевили

31 Липня 2014 17:11
Термін виборчої кампанії на позачергових виборах Верховної Ради цього року скоротять із 60 до 45 днів, - інформує Українська правда з посиланням на повідомлення прес-служба парламенту.

Після завершення засідання Ради у четвер, президент Петро Порошенко, спікер Олександр Турчинов, прем’єр Арсеній Яценюк та голови депутатських фракцій і груп домовились про наступне: "З огляду на прийняття парламентом закону про внесення змін до Державного бюджету на поточний рік, суттєве скорочення бюджетних видатків учасники зустрічі дійшли згоди щодо необхідності здешевлення виборчих процедур і зменшення у зв’язку з цим терміну проведення виборчої кампанії з 60 до 45 днів".

Також було досягнуто домовленості щодо підготовки узгодженого проекту змін до виборчого закону.

"Домовилися також про проведення консультацій з приводу запровадження пропорційної виборчої системи з відкритими виборчими списками, відновлення виборчих блоків як суб’єктів виборчого процесу та щодо інших виборчих процедур", — повідомляє прес-служба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 1 Серпня 2014 01:31
Вибори, списки... Ідіть ви всі куда подалі. Цікаво, що буде, якщо люди не прийдуть? А так і треба зробити.
Анонім Показати IP 1 Серпня 2014 10:58
Ну здрастуйте, Юлія Володимирівно. Вас тільки у Верховній Раді якраз і не вистачає . Вперед, до демократичного централізму. Колишні комсомольці ще пам"ятають що це ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus