USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вислані російські дипломати покинули посольство в Лондоні

20 Березня 2018 16:40
Вислані Британією російські дипломати у вівторок залишили приміщення посольства у Лондоні.

Як повідомляє російське агентство "РИА Новости", колона з більш ніж десятка машин і мікроавтобусів вирушила в аеропорт.

Всього Лондон висилає 23 працівників посольства, тому що уряд вважає РФ відповідальною за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки. Разом із членами сімей, Сполучене Королівство покинуть близько вісімдесяти осіб.

Британські дипломати, яких Москва висилає з Росії у відповідь на дії Лондона, повернуться на батьківщину в найближчі дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українець Показати IP 20 Березня 2018 20:20
Чергова клоунада.
хто Показати IP 21 Березня 2018 09:13
Росія в нас розпалила війну ми не вислали дипломатів Російських.!.Як боїнга збили з людьми вже 4 роки розслідують і шукають хто винен..! а тут отруїли якусь там пєшку...то скоро тіпа знайшли хто винен і рєзко виселили дипломатів без доказів і слєдствія))) ну не смішно?..хотіли б вбити то зробили б так, що ніхто не взнавби і секретно)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus