USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомо ім’я кандидата на посаду очільника бюджетної комісії Луцькради

16 Липня 2014 17:24
Очолити постійну комісію міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів може депутат Іван Корчук.

Про це під час засідання комісії Луцькради з питань земельних відносин і земельного кадастру повідомив депутат Євген Ткачук.

Оскільки голова бюджетної комісії Олег Чернецький був обраний депутатом Київради, виникла потреба обрати нового очільника комісії. Для того, щоб забезпечити ефективну роботу комісії, Євген Ткачук пропонує проект рішення про внесення змін до рішення про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їхнього складу.

Так, він пропонує, щоб постійну комісію міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів очолив Іван Корчук. З його слів, Іван Корчук добре працював на посаді заступника міського голови, очолює найбільш стратегічне комунальне підприємство «Луцькводоканал», тому є гідним кандидатом, який розуміється на економіці та бюджеті.

Питання про його призначення розглянуть під час найближчої сесії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 16 Липня 2014 18:21
Ще один хапуга!
333 Показати IP 16 Липня 2014 18:33
Водоканал розікрав ! Щей тут хоче до ручкі все довести!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus