USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Вже готовий бюлетень для референдуму про приєднання Криму до Росії

7 Березня 2014 15:29
Верховна Рада Автономної Республіки Крим опубліковала на своєму офіційному сайтi бюлетень для голосування на референдумі 16 березня 2014 щодо вступу півострова до складу Росії.

Документ складений на трьох мовах: російській, українській та кримськотатарськiй, повідомляє Еспресо.TV.

У бюлетень включені два питання:
1) Ви за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта Російської Федерації?
2 ) Ви за відновлення дії Конституції Республіки Крим 1992 року і за статус Криму як частини України ?

Нагадаємо, парламент автономії ухвалив рішення про проведення референдуму щодо приєднання Криму до РФ на 16 березня.

Сьогоднi голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов заявив, що на референдум будуть запрошені, насамперед, російські спостерігачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
справедливість Показати IP 7 Березня 2014 15:41
Дорогі високопосадовці ви що здуріли за що гинули люди де сбу де внутрішня беспека крип пі...ть а ви дивитесь всіх проросійських новообрвних голову кримськои ради та самозванця губернатора за таке в тюрьму
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 16:08
Молодці працюють швидко.А чого ж така сама легітивна влада і в Києві як у Криму.За що й боролись
До влади Показати IP 7 Березня 2014 16:26
Почему главные сепаратисты до сих пор на свободе ?! Почему пропускные пункты ,в частности , "Крым" не усилены ?! Почему враждебные нам телеканалы до сих пор не приостановлены ? Вы со своей нерешительностью и бесхребетностью подписали сами себе приговор и нам тоже ! Требуем действовать законно , но РЕШИТЕЛЬНО и оперативно !!! А пока все ваши действия запоздалые .
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Березня 2014 16:29
ВЛАДА !!!!!!!! ВИСТАЧИТЬ СОПЛІ ЖУВАТИ !!!!!!!!!! ПОРА ДІЯТИ !!!!!!!!!!!!
лч Показати IP 7 Березня 2014 16:35
крим повинен сам визначитись, що він хоче сам, нічого звалювати все на росію, невірите мені то поїдьте в центральну Україну і розпитайте простих людей за кого вони себе вважають. хватить діючим самозванцям з ВР України диктувати свою волю. може вони бояться за свої дачі? можновладці давно наплювали на закон, він лише для простих громадян
Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 16:40
Чуркин: ООН может помочь в расследовании стрельбы снайперов в Киеве Россия надеется, что находящийся в Киеве помощник генерального секретаря Иван Шимонович сможет посодействовать началу расследования убийств людей снайперами во время протестов в украинской столице, заявил журналистам постпред России при ООН Виталий Чуркин. В четверг он принял участие в закрытых консультациях СБ ООН по Украине, в ходе которых был заслушан по телефону доклад из Киева первого заместителя генсека всемирной организации Яна Элиассона. В пятницу он отбывает из Киева и там останется только один эмиссар ООН — хорват Шимонович. "Я надеюсь, Шимонович, а также Элиассон смогут содействовать этому расследованию. Новые власти (Украины) каким-то образом пытаются избежать такого расследования. Ясно, что это снайперы оппозиции, которые убивали полицейских и протестующих" - заявил Чуркин. В среду в интернете появилась запись разговора между министром иностранных дел Эстонии Урмасом Паэтом и верховным представителем ЕС Кэтрин Эштон от 26 февраля после визита главы эстонского МИД на Украину. В ходе беседы Паэт ссылается на данные медика Ольги Богомолец, оказывавшей медпомощь пострадавшим на Майдане, о снайперах, стрелявших в людей в Киеве. Как сказал Паэт, "стремительно растет понимание того, что за этими снайперами стоял не Янукович, а за ними стоял кто-то из новой коалиции". Виталий Чуркин: "Мы приветствуем тот факт, что Шимонович находится на Украине и сможет встретиться с людьми, и они помогут ему понять ситуацию с правами человека в стране". источник: РИА Новости теги: украина, киев, оон, виталий чуркин материал размещен 7 марта 2014 в 03:47, просмотров: 3633
українець до Треба задуматись Показати IP 8 Березня 2014 07:54
******сядь на унітаз та й задумайся. Хороше місце для роздумів.
Депутатка Показати IP 7 Березня 2014 20:48
Та нехай приєднуються хоч до Гондураса. Ті бл...ді кримські вже заї...ли, 23 роки не знали чого ж насправді хочуть! Та нехай валять з України нах...р! До Путіка! Чого їх мають рятувати від Росії "бандерівці" ціною власного життя! Нехай валять і заберуть ще до Росії дегенерований Донбас! Західнякам - НАТО І ЄС - і то вже! Слава Україні! Ганьба деб...лам Криму!
українець до Депутатка Показати IP 8 Березня 2014 07:59
повністю згідний. Нехай валять, тільки треба пам'ятати - назад дороги не має, кремлівські ви*упки. Кацапам такий мусор потрібний, працювати на рашин плантаціях кацап не хоче, а ці недобиткі будуть.
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 21:11
Та відпустіть з богом той Крим.Всеодновін буде російським,він і був російським.Невже не доходить?Просто проблема в тому що у нинішньої влади там землі,особняки,бізнес от вони і пісяють.А ви що думає патріотизм-чхали вони на нас всіх і Україну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus