USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Як волинські нардепи голосували за роздержавлення друкованих ЗМІ

25 Листопада 2015 08:51
Закон «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» у Верховній Раді підтримали всі представники Волині. Про це повідомляє Четверта Влада.

Нагадаємо, вчора, 24 листопада, Верховна Рада прийняла закон про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації. Загалом відповідний законопроект № 1123 за основу і в цілому підтримали 260 народних депутатів.

Серед них, згідно з результатами голосування, й волиняни - члени депутатської групи «Воля народу» Степан Івахів, Сергій Мартиняк, «народнофронтівці» Ігор Гузь, Ігор Лапін та Юрій Савчук.

Як повідомлялося, закон визначає способи реформування друкованих засобів масової інформації та редакцій.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗАКОН ПРО РОЗДЕРЖАВЛЕННЯ ДРУКОВАНИХ ЗМІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волинянин Показати IP 25 Листопада 2015 10:25
Давайте скинемося Лапіну на костюм а то горемика ходить в чоботах рік, ще один такий бідолаха в чоботах небритий у Луцьку
Спостерігач до Волинянин Показати IP 26 Листопада 2015 18:20
Там грошей "кури не клюють". Це ж він кичик такий, "воїн", погляньте на нього. Отож якщо й купим костюма, то він в чоботях буде ходити, буцім то він герой. З таким кругозором йому до школи з дітьми у війну гратися, а не в народні депутати.
опа Показати IP 25 Листопада 2015 10:46
А толку? Тепер замість провладних інтересів ці ЗМІ будуть захищати олігархічні(
іван ковельський Показати IP 25 Листопада 2015 13:52
цей закон-прямий шлях до знищення украінськоі преси. в умовах війни.інфляціі. обвалу економіки.розвалу держави націнальні друковані змі зникнуть як зникли націнальні телеканали-залишаться лише ті. які фінансуватимуть олігархи на кшталт івахіву. саме це й потрібно лже-патріотам. ганьба - ви вже продали все.
Спостерігач до іван ковельський Показати IP 26 Листопада 2015 17:34
Ці обранці волині пограбували весь український народ, коли голосували за зменшення пенсій, соціальних допомог, підтримання збільшення курсу долара в три рази в порівнянні з гривнею, яку здешевили, коли забрали соціальну допомогу від матерів по догляду за народженими. Вони лише у сім разів підняли тарифи на газ, на комунальні послуги. Але їх жде кара божа за злидні і сьози українських людей та їх голодних дітей, за обман своїх виборців, за те що привели до зубожіння Україну. Таке "ці слуги народу" зроблять і зі засобами масової інформації, яка необхідна їм лише для піару, але а ж не як для відкритості та гласності своєї злодійської діяльності та свого збагачення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus